Szekeres Viktor

Stallone az Expendables 2-n dolgozik

Stallone olyannyira biztos abban, hogy az Expendables marketingje és szereposztása eladja magát a filmet is, hogy egy percet sem akar késlekedni és már most dolgozik az akciófilm folytatásán.

Miután Stallone bejelentette, hogy nem készít több Rambo-filmet, azzal is előrukkolt, hogy milyen terven dolgozik. A színész azt mondta az Empire-nek, hogy "Nagyon komolyan vesszük a dolgot..., már dolgozunk is az Expendables folytatásán." A 64 éves Stallone mondatai első hallásra meglepőnek tűnhetnek, hiszen hiába az all star szereposztás (Statham, Li, Lundgren, Coutura, Austin, Rourke, Willis, Schwarzenegger), az Expendables-nek először a mozipénztáraknál kell bizonyítania.


Az akciómozit Amerikában augusztus 13-án, míg nálunk 19-én mutatják be. A siker szempontjából természetesen az amerikai bemutató az érdekesebb. A film egyik vetélytársa a hatodikán bemutatandó Wahlberg-Ferrell akciókomédia, a The Other Guys lesz, valamint az ugyancsak 13-i premierrel rendelkező képregényes akciófilm, a Scott Pilgrim vs. the World. Julia Roberts Eat Pray Love című drámája valószínűleg más célközönséget kíván meghódítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Oroszlánszív #2
    Esélytelen a többi film!!! :) Stallone a király! Én már most várom a 2-dik részt :)
  • AZTA #1
    igaza is van