Szekeres Viktor

Jövő hónapban nálunk is megjelenik BluRayen az Avatar

Április 28-ig kell várni itthon az Avatarnak az új rekorddöntési lehetőséghez, hiszen ekkor jelenik meg az év legjobban várt DVD-je és BluRay-e. Kérdés, hogy az extrák hiánya fogja-e zavarni a potenciális vásárlókat.

Az április 22-i amerikai megjelenést követően szűk egy héttel, április 28-tól Magyarországon is kapható lesz az Avatar DVD-n és BR-en. Az előzetes ígéreteknek megfelelően a lemezeken nem lesznek extrák, fémdobozos, vagy egyéb elit tok sem várható, azonban a producerek ígérete szerint a DVD és a BD képe egyaránt a formátumok eddigi legjobbját hozzák majd.

Klikk ide! Klikk ide!

A DVD 2990 és a BluRay 6990 forintos ajánlott ára pedig különösen barátinak tűnik minden idők legsikeresebb filmjéhez. Az pedig, hogy extramentes lesz a lemez, minden bizonnyal nem fogja érinteni a potenciális vásárlók zömét, akik magért a filmért és nem a háttéranyagokért veszik a DVD-ket. (A DVDExtra információi szerint a film egyébként az IMAX-mozikban vetített 1,78:1-es képaránnyal jelenik meg, DD5.1-es magyar és angol hanggal és feliratokkal. A BD-n DD5.1-es magyar és dts-HD MA 5.1-es angol hangot találhatunk, és persze feliratokat.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #21
    Biztos, hogy lesz extra változat csak idő kérdése.
    Remélem lesz egy olyan gyűjtői kiadás mint a Gyűrűk Ura esetében.
  • trogi #20
    Számomra is vannak olyan filmek, melyek nagy nullák. Tipikus példa a Harold és Kufár. Igénytelen, bárgyú, T kategóriás, már csak az hiányzott belőle, hogy Lándgren Dolf is szerepeljen benne... És még rengeteg van, az amerikai termés minimum 50%-a ilyen.
    Speciel az Avatár nem. Hypolni kellett a 3D és a látványvilága miatt, mert magáért a történetért kevesen nézik meg. Ilyen szempontból egyenértékű az Ötödik elemmel. Azt se lehetett önmaga szépségéért eladni, kellett bele akciófilmes részleget is tenni, hogy ikunukuék is megnézzék.
  • bmw #19
    Ez csak neked volt NULLA, a bevetelek alapjan nem valoszinu...
    Tudod, izlesek es pofonok.....
  • JASON13 #18
    Hát, ok... vannak jobb filmek amire érdemesebb költeni, nincs még mozi a nappaliban.
  • bippo #17
    Aki meg türelmetlen, az meg megveszi 2x.
  • bippo #16
    Szerintem most egyértelműen az a cél, hogy később kiadhassanak egy extra változatot, és azt majd újra vegyék az emberek. Aki csak az extrák miatt akarja megvenni, az majd megveszi akkor, aki meg csak a film miatt, az meg megveszi most.
  • winnie #15
    a lényeg akkor nem jött át. szerinted elsősorban a magyar forgalmazó határozza meg, hogy mit mutat be, mit ad ki és mikor? mondd, hogy nem így gondolod.
  • nohea #14
    Fegyvertény...LOL. Ebben az országban nincsenek fegyvertények, max kisebb csodák, amikor valami a világpremierrel egyidőben jelenik meg itt is.
  • winnie #13
    ezt most úgy mondod, mintha az nem lenne nagy fegyvertét, hogy már amerikai után egy héttel megjelenik nálunk a dvd. vagy mintha a hazai forgalmazó döntése lenne, hogy "inkább egy héttel a világpremier után jelentetjük meg, mer' az jó". komolyan? egy hét is sok? mekkora összeomlást produkáltál volna 20..., nem is, 10, nem is, 5 évvel ezelőtt, ha akkor éltél volna?
  • nohea #12
    Engem inkább az érdekelne jobban, hogy mért kell majd' egy hetet várnunk rá pluszban... nem mintha meglepne, hogy ebben a #&@!+ országban minden késik, csak kíváncsi lennék, hogy ezúttal vajon mivel magyarázzák.