21
-
Sliderx #21 Biztos, hogy lesz extra változat csak idő kérdése.
Remélem lesz egy olyan gyűjtői kiadás mint a Gyűrűk Ura esetében. -
trogi #20 Számomra is vannak olyan filmek, melyek nagy nullák. Tipikus példa a Harold és Kufár. Igénytelen, bárgyú, T kategóriás, már csak az hiányzott belőle, hogy Lándgren Dolf is szerepeljen benne... És még rengeteg van, az amerikai termés minimum 50%-a ilyen.
Speciel az Avatár nem. Hypolni kellett a 3D és a látványvilága miatt, mert magáért a történetért kevesen nézik meg. Ilyen szempontból egyenértékű az Ötödik elemmel. Azt se lehetett önmaga szépségéért eladni, kellett bele akciófilmes részleget is tenni, hogy ikunukuék is megnézzék. -
bmw #19 Ez csak neked volt NULLA, a bevetelek alapjan nem valoszinu...
Tudod, izlesek es pofonok..... -
JASON13 #18 Hát, ok... vannak jobb filmek amire érdemesebb költeni, nincs még mozi a nappaliban. -
bippo #17 Aki meg türelmetlen, az meg megveszi 2x. -
bippo #16 Szerintem most egyértelműen az a cél, hogy később kiadhassanak egy extra változatot, és azt majd újra vegyék az emberek. Aki csak az extrák miatt akarja megvenni, az majd megveszi akkor, aki meg csak a film miatt, az meg megveszi most. -
winnie #15 a lényeg akkor nem jött át. szerinted elsősorban a magyar forgalmazó határozza meg, hogy mit mutat be, mit ad ki és mikor? mondd, hogy nem így gondolod. -
nohea #14 Fegyvertény...LOL. Ebben az országban nincsenek fegyvertények, max kisebb csodák, amikor valami a világpremierrel egyidőben jelenik meg itt is. -
winnie #13 ezt most úgy mondod, mintha az nem lenne nagy fegyvertét, hogy már amerikai után egy héttel megjelenik nálunk a dvd. vagy mintha a hazai forgalmazó döntése lenne, hogy "inkább egy héttel a világpremier után jelentetjük meg, mer' az jó". komolyan? egy hét is sok? mekkora összeomlást produkáltál volna 20..., nem is, 10, nem is, 5 évvel ezelőtt, ha akkor éltél volna? -
nohea #12 Engem inkább az érdekelne jobban, hogy mért kell majd' egy hetet várnunk rá pluszban... nem mintha meglepne, hogy ebben a #&@!+ országban minden késik, csak kíváncsi lennék, hogy ezúttal vajon mivel magyarázzák. -
bitbandita #11 Ez ugyanaz, mint a különböző zenei patternek, skálák. Nem mindegy, hogy ki adja elő... -
bitbandita #10 Igen, meg ne vedd. De ne te mondd már meg, hogy más mire költi a pénzét, vagy hogy mi a jó film. Nekem volt egy időszakom, amikor sznob módon csak művészfilmeket néztem (a Star Wars 4-6 volt a kivétel), és butának tartottam mindenkit, aki beül egy kommersz mozira. Aztán meguntam, és rájöttem, hogy semmi értelme. Rájöttem, hogy igenis néha arra van szükségem, hogy Bruce Willis megmentse a világot, és kicsorduljon a könnyem attól, ha egy lóbaszó 3méteres kék lény akinek ráadásul farka van a gyöngéden a kezében tart egy iq-minusz rokkant tengerészgyalogost. Persze ez csak úgy működik, hogy ha ez a "butaság" ÚGY van elmesélve, ahogy kell... -
winnie #9 "Az olyan kiadások amiken csak film van extra nélkül egyébként 999 HUF, vagy papírtokban kevesebb mint 500 HUF szokott lenni."
vagy 2990. a premier mozifilmek jó része ilyen. és ennyi. -
bitbandita #8 "Az olyan kiadások amiken csak film van extra nélkül egyébként 999 HUF, vagy papírtokban kevesebb mint 500 HUF szokott lenni"
Ja, kiadás után min egy évvel... -
Gauge #7 Ez a film egy NULLA. Esetleg a 3d hatás miatt érdemes volr megnézni moziban, de megvenni blu-ray-en?! Semmi képpen se szabad erre pénzt költeni! -
grobs #6 Általában az emberek azért vesznek dvd/bd-t mert gyűjtők, vagy ajándékba adják. Ha csak "archiválni" akarok valamit akkor annak van egyszerűbb és olcsóbb módja. Ezért nagyon fontos, hogy milyen kiadásról van szó. Pl.: Mátrix-ból R1-et vettem, mert az R2 kritikán aluli volt extrákban.
Az olyan kiadások amiken csak film van extra nélkül egyébként 999 HUF, vagy papírtokban kevesebb mint 500 HUF szokott lenni. Ezeket az ember bedobja az oldalas mellé, hogy a gyerek ronggyá nézze. A 3k HUF-os ár nem ilyen. Extra nélkül viszont én biztosan nem veszem meg, pedig olyan film amit eltennék. -
pauly #5 Én pl a terminator meg alien filmeket(csak az első két részt mindegyiknél) főleg az extrák miatt vettem anno,mert azokat máshogy sehogy sem tudtam megszerezni :) -
#4 Rajongóknak fontos, én is örültem anno a Gyűrűk Ura dvd-ken lévő extráknak, pedig nem sok filmet veszek... -
#3 van ez így. -
mynameisbence #2 Nem tom hogy az extrák mér olyan fontosak? Én pl sose néztem meg őket -
wolruf #1 Nagyon vártam rá, nagyon meg akartam venni. De nem így. Majd az extra változatot veszem meg, ez így nagyon gyengus, mégha a kép szép is lesz.