Szekeres Viktor

Zuhan a Lost nézettsége

Átlagosan heti félmillió nézővel csappan meg a Lostot nézők tábora, de a sorozatot már nem érheti semmi baj, hiszen az ABC csatorna 3 éve bejelentette, hogy az idei lesz az utolsó évad.

Ha nem 2010-et írnánk, akkor akár aggasztónak is lehetne titulálni a hírt, miszerint erősen csökken a Lost nézettsége Amerikában, de mivel az utolsó szezon közben már nem fenyegeti a veszély, hogy a folytatás nem kerül képernyőre, így nem különösebben rázza meg a hír a rajongókat. A csökkenés mindössze annak indikátoraként fogható föl, hogy a közönség egy része nem jött nagy izgalomba a hatodik évad során felvett új irányvonal kapcsán.


A puszta számok magukért beszélnek, hiszen a 6. évad 8. részét 8,9 millióan látták, míg az előző epizódot 9,5 millióan. És, ha azt nézzük, hogy előtte két héttel 10, újabb két héttel korábban pedig 11 millió volt a sorozat nézőszáma, akkor bizony látható, hogy nem csak egyszeri visszaesésről van szó. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a szezonpremiert 12,5 millióan látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #4
    Eddig csak kutyulják, kutyulják. Remélem a szezon végére nagy megvilágosodás lesz, de olyan, hogy kb. újra kelljen nézni, hogy 'bakker tényleg, már akkor és ott is azért volt úgy, mert ...'.
  • smaszi #3
    Most verjetek agyon de szerintem is kicsit "leült" a sztori.
    Az alternatív világban vannak érdekességek, de azon kívül nem sok mindenre haladtunk. Félre ne értsetek, még mindig min. 8/10 akármelyik rész, de valahogy mégsem az igazi. Kellene már valami igazi WTF...
    De remélem én tévedek, és nemsokára akkorát nézek,h. felrobban a monitorom is...
  • szombi #2
    pulykatojás a kedvencem!
  • Radee #1
    Most valószínűleg újra emelkedni fog a nézettség, mert a legutóbbi, Sawyer-centrikus rész nagyon jó volt.