Szekeres Viktor

Új rész készül a Rendőrakadémiából

Készül az új Rendőrakadémia-film, bár nem nyolcadik részről, hanem inkább rebootról van szó. A régi filmek producere is visszatér, s ígérete szerint a sorozat népszerű zenéje is ismét felcsendülhet.

A Warner Bros., illetve a New Line a Rendőrakadémia (Police Academy) filmsorozat újraindítását tervezi, mégpedig az eredeti filmek producere, Paul Maslansky közreműködésével. Egyelőre az új filmnek még nincs írója és rendezője, de a stúdió terveit minden bizonnyal hamarosan konkrétumok is fogják követni. A producer csak annyit árult el, hogy természetesen egy új osztályról, új évfolyamról fog szólni a film, melyben fiatal tehetségek alakítják majd a szereplőket, s a stábot remek komikusokkal teszik majd teljessé.


Az eredeti Rendőrakadémia-sorozat 7 részt ért meg, de tipikus sorozatbetegségbe esett, hiszen míg az 1984-es első rész 81 millió dollár bevételt hozott Amerikában, addig az évenként gyártott folytatások közül az 1989-es hatodik rész már csak 11 milliót. (A 94-es hetedik rész 126 ezer dollárt szedett össze a mozikbóll.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #11
  Szerintem ma már egy pozitív értelemben egy olyan blőd vígjáték mint pl. Csupasz Pisztoly, Rendőrakadémia, Haláli Fegyver stb. nem lenne sikeres, kimentek a divatból. Vagy nem ? Félek a régi hírnevet akarják felélni egy kis pénzcsináláshoz.
 • edisonae86 #10
  Ez max az Űrcowboyok 2. része lehetne O_o
 • WilliamMcKinley #9
  William Shatner az öregnek!:P:P ütne
 • kanduhr #8
  DeNiro, Pacino, NiColson, Eastwood:)
 • edisonae86 #7
  Valljuk be őszintén: Mahony, Tuckleberry, Hightower, Zed, és Michael Winslow karaktere hordták a hátukon a filmet! Őket nem fogják felülmúlni. Max őket tudnám elképzelni mint: Eugene Levy, Rob Schneider, Dave Chappelle, Jack Black, Seth Rogen, Colin Hanks, Arielle Kebel, Tom Arnold, és még van 1-2 esélyes. Tegyetek ti is hozzá,vagy vegyetek el belőlük, vagy mondjatok más szereposztást. :D
 • kissssss #6
  az 1 jó volt még a 2 is el ment a többi ...... inkább hagyjuk
 • Zaraki Kenpachi #5
  Eléggé vegyes felvágott a Rendőrakadémia film sorozat. Volt amelyik jó volt, volt amelyik nem.

  A sorozat jó volt :D
 • winnie #4
  miért? végre egy olyan remake, ahol baromi könnyű lesz túlszárnyalni az eredetit.
 • Quantumleap #3
  Nem kéne. Kurvára nem kéne.
 • Seth #2
  (A 94-es hetedik rész 126 ezer dollárt szedett össze a mozikbóll.)

  ez brutális XD