Szekeres Viktor

Végre folytatja az RTL a Győzike Show-t

Majdnem egy év távollét után ismét lesz Győzike az RTL Klubon, ami azt is jelenti, hogy az Benkő feleséget keres folytatása, az Edit férjet keres, csak ősszel fog kezdődni. Arról, hogy a Győzikével összenőtt Showder Klub is folytatódik-e, nincs információink.

Hosszú volt a böjt, de úgy tűnik, hogy a rajongóknak megérte türelmesnek lenni, hiszen az RTL Klub áprilisban folytatja a Győzike című reality-t. A komédiasorozat új szezonjának története szerint a főszereplő család új élethelyzetbe került, a családapa visszavonul a nyilvánosságtól és civil szakmát választ és haknizás helyett koporsókereskedelemből tartja el magát és szeretteit. Bea, vagy ahogy egy ország megismerte, Bea asszony kitanulta a sminkes szakmát, Evelin egy kéttannyelvű gimnázium tanulója, sőt már Virág is beült az iskolapadba.


A népszerű sorozat ősszel nem került adásba, ugyanis az RTL Klub a Benkő feleséget keres című valóságshow-val próbálkozott. Mivel azonban annak a sorozatnak a folytatása csak őszre várható, így adta magát az ötlet, hogy a Gáspár-családdal töltsék be a felszabadult műsorhelyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gerlasz #59
    Még egy rög a jóizlés sírjára...
  • jaspercry #58
    18++ Beja asszonny
    (linkeld be) mondjuk ezt csinálhatnák,hagy röhögjek
    http://www.shufuni.com/blowjobs/7BE83EF8-650F-49A7-B87F-D427296DFCD9.html?promocode=olrol1
  • Lotczi #57
    Nem erről van szó csak tudod agybaszó hogy a magyar médiában ilyen emberek vannak. Ilyen hülyét találsz bármelyik településen nem is 1-et.
  • winnie #56
    hidd el, nem kell süllyedned. simán nézheted te is. élvezetes, jóval több poén van 20-25 percben, mint egy-egy hollywoodi komédiában. (és az 1,2 millió néző nem "nagy rész", hanem "kis rész". a 10M-hoz képest.)

    egyébként meg ejha, mekkora gyűlölet tombol egyesekben, nem semmi:) nem lehet egyszerű. ennyire nem megy az érzelmek megélése a való életben, hogy híres embereket utál valaki?:O szerintem rég rossz, ha ilyesmire megy el az ember "érzelemkapacitása". de hát, kinek a papné.
  • scagnetti #55
    Nem tudom meddig kellene ahhoz süllyednem, hogy ezt a szemetet megnézzem.
    Szomorú, hogy az ország nagy része erre kíváncsi. Persze leszámítva a kisebbséget!
  • Stonee #54
    úgy van! végre...
  • Gauge #53
    Minimum kordont, de pár egyirányú repjegyet Bolíviába is adhatnának nekik. De tényleg, el is lehet menni...
  • kalapos01 #52
    Megint egy iqbajnok. A kultúrát kéri számon, erre ő a leggumicsizmásabb a környéken.
  • greg benz #51
    "Végre folytatja"

    VÉGRE BAZDMEG VÉGRE???KI A F*MNAK VÉGRE?
    Kurva életbe,OKÁDNOM KELL ha arra gondolok,hogy a magyar népnek erre a FOSKORONG műsorra van szüksége
    Ez jellemzi a népséget..
  • TommyGun #50
    Remélem pofánvágja már valaki ezt a faszkalap győzőt, tetves ingyenélő baze semmihez sem ért, kurválkodik mint a a Celeb picsák hát gratulálok neki hozzá büszke lehet magára meg a kis családjára. Ozzy legalább volt valaki ő egy egyéniség de ez csak egy süldő parasztgyerek aki még olvasni sem tud.