Szekeres Viktor

Megjött a Centurion kemény előzetese

Megérkezett Neill Marshall új filmjének, a Centurionnak az előzetese és csak reménykedhetünk abban, hogy a remek trailert ezúttal valóban jó film is fogja követni, nem úgy, mint előző próbálkozása, a Végítélet (Doomsday) esetében.

Idén új filmmel jelentkezik Neil Marshall. A Dog Soldiers, a The Descent - A Barlang és a Végítélet rendezője, a horror és a posztapokaliptikus scifi után a történelmi akciófilm műfajában próbálja ki magát. Az angol gyártású. szandálos Centurion 117-ben játszódik és Quintus Dias története lesz, aki egy, a rómaiak ellen elkövetett rajtaütés túlélőjeként próbál életben maradni.


A filmet Angliában április 23-án mutatják be, de egyelőre azt még nem tudni, hogy itthon vagy esetleg Amerikában mikor lesz látható. Neil Marshall mindenesetre nemsokára neki kezdhet következő tervezett filmjének, a Drive-nak, melyben Hugh Jackman fog egy kaszkadőrt alakítani, aki másodállásban sofőrködik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zombeeka #6
    Hát elég gyenguci a trailer,de lehet,h kellemes csalódás lesz a film!
  • a_n_d_r_e_w #5
    Jah, mar az elozetes is rossz... Ez alapjan a film baromi gyenge lehet.
  • winnie #4
    a descent 2-t már rég bemutatték, még valamikor tavaly nyáron, de azt nem marshall csinálta, így nem is érdekes:)
  • Gabesz84 #3
    elég gyenge trailer....
  • tyuklepes #2
    Én igen gyenge vagyok angolból, de: 'rómaiak ellen elkövetett rajtaütés egyetlen túlélőjeként próbál életben maradni'<->'seven survivor' ... (nem mintha a videóból nem lenne egyértelmű. Nem szeretnék beállni a cikk-fikázók gyarapodó táborába, de aki ír egy trailer kapcsán, az miért nem nézi azt meg?