Szekeres Viktor

3D-s lesz a Pókember-reboot

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy a Pókember 4 háromdimenziós támogatást kap. Egyelőre azonban még nem tudni, hogy 2012-ben ki fogja magára ölteni a piros-kék jelmezt.

2012. július 3-án a Pókember a világ legtöbb mozijában 3D-ben fog lengedezni, jelentette Jeff Blake, a Sony Pictures marketing igazgatója. Az új filmnek, vagyis papíron a negyedik résznek egyelőre még nincs címe, de az már biztos, hogy Marc Webb rendezheti, a forgatókönyvét pedig James Vanderbilt írja.


Webb, mint arról már hírt adtunk, akkor került a képbe, amikor Sam Raimi feladta a csatározást a stúdióval és kilépett a projektből. Ekkor született meg a Sony részéről az az elhatározás is, hogy a negyedik részre egy teljesen új Pókember-filmett raknak össze új főszereplőkkel, ami kimeríti a reboot fogalmát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    hát, úgy néz ki... a gond az, hogy az ember nem fogja tudni, hogy melyiket éri meg valóban 3d-ben nézni és melyikre eresztettek csak rá egy programot, hogy könnyebben eladhassák.
  • Szolnokboy1 #6
    de lassan már 3D-s verziója is lesz minden filmnek...
  • winnie #5
    lesz 2d-s verzió. az minden filmből van. annak nincs hírértéke.
  • Szolnokboy1 #4
    ennek a cikknek semmi hírértéke nincs. akkor lenne, ha 2D-s lenne.
  • Kensin #3
    Akkor már inkább Chuck Norrist =)
  • neoG #2
    Az igazából attól függ, hogy melyik szerep eljátszására sikerül leszerződtetni Steven Seagalt.
  • lAngelus #1
    Kíváncsi leszek, hogy vajon Superman vagy Pókember lesz-e képes először értelmes, irodalmi értékű filmként manifesztálódni majd a vászonon.