Szekeres Viktor

Kezdődik a Dolog 2 forgatása

Tavasszal kezdődik a John Carpenter-féle kultklasszikus, a Dolog második részének forgatása. A folytatás jelen esetben egy előzményfilmet fed, mely megpróbál felérni az eredeti minőségéhez.

A Production Weekly információi szerint márciusban elkezdődik John Carpenter kultikus, a Dolog (The Thing) című filmjének előzményeiről szóló produkció előkészítése. Az alakváltós-testrablós történet rendezője Matthijs Van Hejningen lesz, a forgatókönyvet Ronald D. Moore és Eric Heisserer írta, a tervek szerint a forgatás júniusig fog tartani Toronto városában és környékén.


Az 1982-es A dolog (másik címe: A valami) azért is számít jelentősnek, mert azon kevés filmek közé tartozik, melyek esetében - mint azt a közönség nagy egyetértése alátámasztja - a feldolgozás jobban sikerült, mint az eredeti. (A Kurt Russell-féle verzió - mely nemrég itthon is megjelent DVD-n - az 1951-es The Thing from Another World alapján készült.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #14
    Norvég az a svéd. A Pandorum tényleg jó film. Csak nehogy ezt az újat telerakják számítógépes trükkökkel, csinálják úgy, mint az eredetit.
  • jaspercry #13
    nagyon várom!Gyerekként láttam elöszőr vhs-en ,összeszartam a gatyám.
    addig is ezt nézétek meg ,kurvára bejött!!!!
    Pandorum 2009,ez egy igazi jó kis szkifi :)
    http://www.youtube.com/watch?v=PItZ-qr9jG8
  • Wittgen #12
    neesboth: teljesen egyetértek veled. Kár előzményfilmet csinálni, mivel azokban szeretnek minden nyitott kérdést megmagyarázni. A Thing-ben az volt az egyik legjobb dolog, hogy számos kérdést nyitva hagyott, hogy a néző saját maga gondolkodjon a válaszokon. Megmaradt rejtélyesnek.

    Az előzmény max. a norvégok kalandjait tudja bemutatni - ami ugye nem lesz hosszú "életű" - , mivel ugye a lényt ők szabadították ki a több (10)ezer éves jég fogságából.
  • PetruZ #11
    Norvégok, csak MacReady hívta őket következetesen svédeknek. :)
  • Világpolgár #10
    Akarod mondani a svédek...:)
  • PetruZ #9
    Valahol máshol már olvastam, hogy ez az előzményfilm a norvégokkal fog foglalkozni, azaz amikor ők megtalálják a hajót, egészen odáig, amíg a kutyát átkergetik az amcsikhoz. :)
  • Riddick21 #8
    Milyen jó tagline-okat találtak ki annak idején... Érdekes, hogy még ebben is kreatívabbak voltak anno: "Man is the warmest place to hide." Hatalmas!
    Ahogy az Alien-é is! "In space no one can hear your scream", ha jól emlékszem...
  • Loverman #7
    igazad van, az sg tényleg "számalon" XD XD fail
  • nessboth #6
    nem szeretem az előzményfilmeket, mindig megölik az alapmű misztikumát. Alien is tök titokzatos volt, és elkészül az előzmény akkor teljesen elszürkül a Nostromo kalandja!
  • Zoliz #5
    Végre jó hír is van ebben az elfuserált globalizált sárgolyón :)
    De ki az a Matthijs Van Hejningen? Valami celebnet?