14
-
Aldo Moro #14 Norvég az a svéd. A Pandorum tényleg jó film. Csak nehogy ezt az újat telerakják számítógépes trükkökkel, csinálják úgy, mint az eredetit. -
#13 nagyon várom!Gyerekként láttam elöszőr vhs-en ,összeszartam a gatyám.
addig is ezt nézétek meg ,kurvára bejött!!!!
Pandorum 2009,ez egy igazi jó kis szkifi :)
http://www.youtube.com/watch?v=PItZ-qr9jG8 -
Wittgen #12 neesboth: teljesen egyetértek veled. Kár előzményfilmet csinálni, mivel azokban szeretnek minden nyitott kérdést megmagyarázni. A Thing-ben az volt az egyik legjobb dolog, hogy számos kérdést nyitva hagyott, hogy a néző saját maga gondolkodjon a válaszokon. Megmaradt rejtélyesnek.
Az előzmény max. a norvégok kalandjait tudja bemutatni - ami ugye nem lesz hosszú "életű" - , mivel ugye a lényt ők szabadították ki a több (10)ezer éves jég fogságából. -
#11 Norvégok, csak MacReady hívta őket következetesen svédeknek. :)
-
#10 Akarod mondani a svédek...:) -
#9 Valahol máshol már olvastam, hogy ez az előzményfilm a norvégokkal fog foglalkozni, azaz amikor ők megtalálják a hajót, egészen odáig, amíg a kutyát átkergetik az amcsikhoz. :)
-
#8 Milyen jó tagline-okat találtak ki annak idején... Érdekes, hogy még ebben is kreatívabbak voltak anno: "Man is the warmest place to hide." Hatalmas!
Ahogy az Alien-é is! "In space no one can hear your scream", ha jól emlékszem... -
Loverman #7 igazad van, az sg tényleg "számalon" XD XD fail -
nessboth #6 nem szeretem az előzményfilmeket, mindig megölik az alapmű misztikumát. Alien is tök titokzatos volt, és elkészül az előzmény akkor teljesen elszürkül a Nostromo kalandja! -
Zoliz #5 Végre jó hír is van ebben az elfuserált globalizált sárgolyón :)
De ki az a Matthijs Van Hejningen? Valami celebnet? -
edisonae86 #4 Wááá, imádom ezt a filmet, az egyik legjobb horror amit láttam. Annyira átjön az a bezártságérzet amit a film ad, jó karakterekkel, nagyszerű zenével(E. Morricone)
egy igazi remekmű! Nehéz lesz tartani a színvonalat amit Carpenter felállított. -
macseke #3 tény hogy az kultfilm, nem véletlenül csináltak játékot belőle 20 évvel később.. Kíváncsian várom ezt a próbálkozást, remélem tényleg komolyan veszik, és élvezetes lesz a végeredmény -
algost #2 Micsodda infók!!!A szereplőkről még véletlenül sem esik szó...messziről sikít, hogy B filmről van szó...Számalon ez az sg, minden szar hírértékkel bír már... -
#1 háttöö... várjuk ki a végét.