Kezdődik a Dolog 2. forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norvég az a svéd. A Pandorum tényleg jó film. Csak nehogy ezt az újat telerakják számítógépes trükkökkel, csinálják úgy, mint az eredetit.
jaspercry
nagyon várom!Gyerekként láttam elöszõr vhs-en ,összeszartam a gatyám.
addig is ezt nézétek meg ,kurvára bejött!!!!
Pandorum 2009,ez egy igazi jó kis szkifi 😊
http://www.youtube.com/watch?v=PItZ-qr9jG8

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

neesboth: teljesen egyetértek veled. Kár elõzményfilmet csinálni, mivel azokban szeretnek minden nyitott kérdést megmagyarázni. A Thing-ben az volt az egyik legjobb dolog, hogy számos kérdést nyitva hagyott, hogy a nézõ saját maga gondolkodjon a válaszokon. Megmaradt rejtélyesnek.

Az elõzmény max. a norvégok kalandjait tudja bemutatni - ami ugye nem lesz hosszú "életû" <#hehe> - , mivel ugye a lényt õk szabadították ki a több (10)ezer éves jég fogságából.
PetruZ
Norvégok, csak MacReady hívta õket következetesen svédeknek. 😊
Világpolgár
Akarod mondani a svédek...😊

PetruZ
Valahol máshol már olvastam, hogy ez az elõzményfilm a norvégokkal fog foglalkozni, azaz amikor õk megtalálják a hajót, egészen odáig, amíg a kutyát átkergetik az amcsikhoz. 😊
Riddick21
Milyen jó tagline-okat találtak ki annak idején... Érdekes, hogy még ebben is kreatívabbak voltak anno: "Man is the warmest place to hide." Hatalmas!
Ahogy az Alien-é is! "In space no one can hear your scream", ha jól emlékszem...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

igazad van, az sg tényleg "számalon" XD XD fail

nem szeretem az elõzményfilmeket, mindig megölik az alapmû misztikumát. Alien is tök titokzatos volt, és elkészül az elõzmény akkor teljesen elszürkül a Nostromo kalandja!
Végre jó hír is van ebben az elfuserált globalizált sárgolyón 😊
De ki az a Matthijs Van Hejningen? Valami celebnet?
Wááá, imádom ezt a filmet, az egyik legjobb horror amit láttam. Annyira átjön az a bezártságérzet amit a film ad, jó karakterekkel, nagyszerû zenével(E. Morricone)
egy igazi remekmû! Nehéz lesz tartani a színvonalat amit Carpenter felállított.
tény hogy az kultfilm, nem véletlenül csináltak játékot belõle 20 évvel késõbb.. Kíváncsian várom ezt a próbálkozást, remélem tényleg komolyan veszik, és élvezetes lesz a végeredmény
Micsodda infók!!!A szereplõkrõl még véletlenül sem esik szó...messzirõl sikít, hogy B filmrõl van szó...Számalon ez az sg, minden szar hírértékkel bír már...
bertino
háttöö... várjuk ki a végét.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!