Szekeres Viktor

Új Dallas-sorozat készül

Az amerikai TNT csatorna úgy döntött, hogy az elmúlt évek félresikerült sorozatfeldolgozásait követően biztosra megy és nem kisebb címet választott a múltból, mint a Dallas-t. Tehát akár már 2010-ben is képernyőre kerülhet az újabb Ewing kontra Ewing háború.

Nem túlzás kijelenteni, hogy manapság már nem csak a filmek feldolgozásának van keletje, hanem egyre népszerűbb tevékenység a sorozatokat is újragondolni. Persze míg filmek esetében akár szóról-szóra másolni is lehet az eredeti alkotást, addig sorozatoknál ez nem megy, hiszen egy évad 22 részből is állhat és a régi történetek jó része ma már nem állja meg a helyét. Így általában az írók új sztorik megírására "kényszerülnek".

Látván, hogy a 90210, a Melrose Place és a Knight Rider is elkészülhetett modern köntösben, a TNT csatorna úgy döntött, hogy nem kisebb klasszikus címét porolja le, mint a Dallas. Természetesen arról szó sincs, hogy a készítők új Bobby-t és JR-t keresnének (őt itthon Jockey-nak hívták), hiszen a történet éppen a két Ewing-testvér gyerekéről szólna: Bobby és Pamela fiáról, Christopherről, valamint JR és Sue Ellen (itthon Samanthának keresztelték) fiáról, John Ross-ról. A szereposztásra heteken belül sor kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #16
    "Könyörgöm eddig hány újjá varázsolt film, sorozat lett sikeres?"

    gondolom film esetében nem kérdezed komolyan, napestig lehetne sorolni az újjávarázsolt sikereket, de sorozatok esetében is ott van régről a mission: impossible, a közelmúltból a BSG, vagy mostanról az ugly betty és a the office.

    "Ha valaki ennyire nem képes eredetit alkotni, akkor hagyjon fel a szakmával!"

    itt teljesen félreérted a dolgot. attól, hogy valaki ismerős alapfelállást vesz, mert izgatja egy alapfelállás, még eredetit fog alkotni. attól, hogy ismered egy karakter nevét, aki szerepel egy sorozatban, ami vele történik, az mind eredeti lesz. a sorozatok már csak ilyenek.

    nem azon múlik egy sorozat vagy film jósága, hogy bobby-nak és jockey-nak vagy george-nak és leslie-nek nevezzök a főhősöket.
  • DjDano #15
    Könyörgöm eddig hány újjá varázsolt film, sorozat lett sikeres? Nagyjából egy sem... Ha valaki ennyire nem képes eredetit alkotni, akkor hagyjon fel a szakmával! ENNYI
  • lAngelus #14
    Annyira rövidlátást sugall az, hogy ezt csak így bevakkantják, és ahogy Mórickaelképzeli, másoltatják mai emberekkel. Kudarcara ítélt vállalkozás egy neo-Dallas.
  • Waterhorse #13
    Úgyse lesz rá kíváncsi a kutya se, akkor meg minek ez a pörölés a célközönségről srác? Meg fog bukni mint a Melrose és a Beverly Hills utódai. Régen még úttörők voltak, azért volt sikerük.
  • winnie #12
    egyrészt ne temesd a jockey-t alakító larry hagmant, másrészt az egyik gyerek 83-ban, a másik 85-ben született, így ma 24 és 26 évesek. bár, ha ez nagyon zavaró lenne, akkor alapvetés, hogy a sorozatoknak nyugodtan ugorhatnak éveket(a 24 is már vagy 2020-ban játszódik:), bármikor 30, 40 vagy 50 évessé tehetik a fiúkat, ha nincs semmi naptárspecifikus a történetben.
  • IMYke2.0.0.0 #11
    Ugye neked sem az a kép dereng, melyben egy "Samantha" és "Jockey" szerű aggastyán [utóbbit alakító színész ugye már nem is él] szereplő páros villong a képernyőn... mert egyrészt, nem a korábbi sorozat szereplőivel fog operálni a sorozat, másrészt, azok gyerekei és azoknak a gyerekei lesznek a szereplők ---> a gyerekeik [Pamela + Bobby gyereke(i), és Samatha és Jockey gyereke(i) esetleg) - az időintervallumot tekintve - kb. 25-30 évesek lehetnek, s ezen gyerekeknek a gyerekei pedig maximum 10-12 évesek...
    Azaz, mi lesz?
    Tini novella, mozgásban.
  • bmw #10
    A Knight Ridernek kar, hogy vege...
  • Waterhorse #9
    Lássuk csak mi kell még a karácsonyfa alá: dzsoking, új ing...
  • Hegi90 #8
    jejeje
  • Narxis #7
    jeeeeeeeeeeeeeee