Szekeres Viktor

Testvérsorozat kap a Benkő feleséget keres

A Benkő feleséget keres nagy sikere talán az RTL Klubot is meglepte, így a Győzike helyére érkezett reality jövőre tovább folytatódhat, azonban ezúttal nem a lantművészre, hanem az ő kegyeiért versengő, de végül alulmaradó Editre mosolyoghat rá a szerencse.

Bár a Benkő feleséget keres fináléjáról még nincsenek nézettségi adataink, a múlt heti mérések alapján (Benkő: 1,41 millió néző, NCIS: 736 ezer néző) valószínűsíthető, hogy az RTL Klub valóságshow-ja újabb egyéni rekordot jelentő adatsorral győzedelmeskedett, hiszen az ország tévéző lakosságának jó részét izgatta a kérdés, hogy Dániel vajon Editet vagy Andit?


Ha pedig egy üzlet beindul... Az RTL Klub máris gondol a jövőre, hiszen a Benkő feleséget keres végén egy promóban már sejtetni is engedték, hogy kivel folytatnák jövőre a sikerszériát. Természetesen a választás a nagy vesztesre, Editre esett, aki már keresi is azon jeles férfiúkat, akik megküzdenének a kegyeiért és kezéért az "Edit férjet keres" című sorozat keretein belül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • culas25hc #28
    NCIS-t fele annyian néztek mint Benkőt??!?!Pedig az NCIS nagyon jó sorozat. AZ egyik legtudatosabban elkészített, és legjobb sorozat amit mostanában nézek. De az emberek többsége ismét bizonyította, hogy a kommerszre nagyobb a kereslet. Bár a TV2 sem valami überkultúrált csatorna, de azt kell mondjam, az RTL klub messze a legalja.
  • polarka #27
    Nem néztem mindig, de amikor láttam sztem eléggé vicces volt:) Komolyan, ilyen szánalmasan vicces kategória.
  • Darth Sith #26
    Ez azért van így, mert azt hisszük, hogy ennél már nincs lejjebb, nem lehet tovább süllyedni.. de ezek szerint mindig.. Csak azt árulja el valaki, hogy ki az a "zseni" aki rájön arra, hogy egy ilyen szart is el lehet adni? Komolyan, csak ilyen trágyát kéne gyártani és milliárdosok lennénk :)

    Ahogy anno Hofi megmondta: "Ez nem csatorna, kanális.. csatornából nem folyik ennyi szar.." :)
  • dzsagon #25
    ideje már atomot küldeni erre a kibaszott bolygóra
  • winnie #24
    "tényleg azt hittem hogy nem tudunk tovább süllyedni ezután"

    ezt kábé 5 éve minden műsorhoz odaírja valaki, mert azt hiszi spanyolviasz. nem vall túl nagy fantáziára az, hogy szerinted egy párkereső valóságshow-nál nincs lejjebb.
  • WinG #23
    "Magyarország diktátort keres"

    tuti mindent vinne
  • ptamas88 #22
    hát ez hihetetlen...tényleg azt hittem hogy nem tudunk tovább süllyedni ezután az elbaszott félnótás után de sajnos van lejjebb...és van aki kapó erre
    miért nem képesek valami intellektuális műsort adni ? abból legalább megtanulná a sok paraszt h ki a miniszterelnök és hogy magyarország fővárosa budapest és nem bukarest
  • VinczeLacz #21
    Nem unják még ezt? Legközelebb már háziállatot fognak keresni.
  • TVelvet #20
    ezmiefeszez?
  • hol9672 #19
    az a benkő, aki kutyaszaros kézzel főz? az újgazdag bunkó prototipusa