Szekeres Viktor

Csak tavasszal folytatódik a Flashforward

Az ősz egyik legjobban várt sorozata nem csak sok honfitársunknak okozott csalódást, hanem az amerikai nézőknek is, akik mindezt azzal fejezték ki, hogy a sorozat nézettsége a 10. részre nagyjából a premier 50%-ára zsugorodott.

Ilyen szempontból lehet örülni is, bánkódni is, hogy jó ideig nem folytatódik a sorozat, de legalább itthon az AXN-nek lesz ideje beérni az amerikai sugárzást. Az eredetileg januárra tervezett folytatás helyett csak március 4-én lesz látható Amerikában a Flashforward 11. része, melyben többek között végre teljes egészében láthatják a nézők a főhős jövőbe tekintését, valamint kiderül, hogy ki volt az a titokzatos ember, aki - mint az az első rész végén kiderült - nem vesztette el az eszméletét 2 perc 17 másodpercre.


A nagy kérdés mindössze az lesz, hogy a hosszú szünet ártani fog-e a sorozat nézettségének, vagy használni? Hiszen a Flashforward jelenleg olyan helyzetben van, hogy közel sem biztos, hogy az ABC csatorna fog-e rendelni belőle 2. évadot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csbeni #12
    Pedig nagyon jól indult, néztem is minden héten, de most már 2 rész lemaradásban vagyok. Ez meg hogy ennyi szünet lesz vagy nagyon jót tesz neki vagy nagyon rosszat. Remélem javulni fog, attól függetlenül úgyis nézni fogom, minden xart meg tudok nézni, egyedül a Heroes az, amihez már nincs kedvem egy pár hónapja...
  • lamella #11
    "az amerikai nézőknek is, akik mindezt azzal fejezték ki, hogy a sorozat nézettsége a 10. részre nagyjából a premier 50%-ára zsugorodott."

    Magyarra fordítva: Ez egy jó sorozat! :)
  • Szolnokboy1 #10
    nem tudom, abból egy árva részt sem láttam.
  • shenmuedc #9
    Hol olvastad hogy a flash forward melett érveltem? Csak egyet értettem a témaindítóval a sorozat ócsárolásáról. Tudom meglepő és öntömjénezésnek tűnik de általában toleráns vagyok mások zenehallgatási és filmnézési szokásaival. De mostanában olyan trendek indultak el (részben e sorozat hatására) ami néha kihozza belőlem az állatot. Ha békésen megférnének egymás mellett a sorozatok befognám a számat. De nem egy sorozatot dobtak félre a SZF miatt ami nem csak engem érdekelt (útban volt az időpont)
  • winnie #8
    szerintem félreérted a dolgot. nem azzal fogod bizonyítani az igazadat, ha mást ócsárolsz, hanem azzal, hogy a sajátod mellett érvelsz. csak mondom. a kollega alattad meg sem említette a fób sorozatot.
  • shenmuedc #7
    Hát azért a született feleségek Z kategóriás vén kurva színészgárdáját sem mondanám a szakma csúcsának.
  • Szolnokboy1 #6
    hogy kiegészítsem a kérdésedet:

    "... merthogy nem a Flash Forward, az biztos!"

    a színészek igencsak bénák, hogy mást ne említsek, a főszereplő fazon speciel szörnyű.
    klisék? azokól építkezik, néha már-már pofátlan módon.
  • winnie #5
    "végre 1 értelmes sorozat kitűnő színészekkel, levetkőzve minden klisét,

    ez melyik sorozat?
  • winnie #4
    "Na a született feleségek aztán minőségi sorozat"

    az biztos, hogy jóval minőségibb, okosabban megírt, mint a FF. attól, hogy nem tetszik neked, még nem lesz kevésbé minőségi, mindössze nem rajongsz az ironikus, intelligens sorozatokért, melyek a felszínen másnak látszanak.

    mondom ezt úgy, hogy a FF-t nézem most.
  • shenmuedc #3
    Na a született feleségek aztán minőségi sorozat! Még az is irritál ha hallom a tv-be menni.És igen megpróbálkoztam vele, de életem egyik legszörnyűbb élménye volt az a pár rész amit láttam persze csak a köcsög nyálas szupermengyerek meg a bögyös boszorkák után.