Szekeres Viktor

Benkő simán veri a legnézettebb sorozatot

AZ RTL Klub nagyot kockáztatott idén, amikor az egyre többször vereséget szenvedő, de még mindig jó nézettséget hozó Győzike helyére egy újabb valóságshow-t, mégpedig Benkő Dánielét pakolta. A húzás bejön, hazánk népe a lantművész párkeresését figyeli árgus szemekkel.

A premier nézettségét még lehetett magyarázni azzal, hogy a nézők csak kíváncsiságból kapcsolnak a Benkő feleséget keres-re, de miután a második rész is győzött a nézőkért folytatott versenyben, valószínűleg az jár közelebb az igazsághoz, aki szerint Magyarország kíváncsi a jelen egyik legnépszerűbb celebjére.

Számokban kifejezve, az AGB adataira támaszkodva ez azt jelenti, hogy hétfőn a Benkő feleséget keres 1 millió 367 ezer honfitársunkat érdekelte, ami 33,7%-os közönségarányt jelent, míg a tavalyi év legnézettebb sorozata, az NCIS "mindössze" 1 millió 40 ezer embert ültetett le a képernyők elé. A fontos, 18-49-es korosztályban 627 ezer - 512 ezer lett a végeredmény Benkő javára.

Ha akad olyan olvasó, aki nem látta volna az előző epizódot, az itt tekintheti meg teljes egészében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WilliamMcKinley #24
    Ez a Benkős műsor meg aztán kritikán aluli. Magyar ember szeret megbotránkozni így aztán nézi is bőszen.
  • WilliamMcKinley #23
    Visszaadom a diplomám, felmondok vagy nem tudom már mitévő legyek, de hihetetlnennek tartom hogy nem lehet felfogni hogy a statisztika egy működő dolog. Tessék ellátogatni egy könyvtárba és elolvasni egy idevonatkozó könyvet. Tudom ajánlani a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárat az még ingyenes is ha nem viszed ki a könyvet, ha valami komolyabbra van igény akkor Országos Széchényi Könyvtár kiváló választás.
  • Sanyix #22
    magyarország igen igen. a zemesz.....re szavazunk mer a benkő nézés után az a jóóó :D
  • WoodrowWilson #21
    Igazából nincsenek 4 ezren sem:), mivel a minta rétegzett, és reprezentálni kell az egy-két-három stb fős háztartásokat is. Viszont a véletlenszerű kiválasztás és a háztartások folyamatos és cserélődése biztosítja a kellő pontosságot. Egy választás előtti közvéleménykutatáson ennek csak a fele vagy harmada a minta nagysága, mégis viszonylag pontosan be tudják lőni az eredményeket.
  • pixx #20
    Tegyük fel néznek tv 4 millióan, és ebből 1000 családban van ilyen mérő eszköz, egy átlagos család 2 felnőtt két gyerek, akkor ez 4000 ezer ember akit mérnek, akkor ez mennyi is 0,1% még csak nem is 1%...de most komolyan...ez a vicc kategória a tv nézők 0.1% ból kitalálni, hogy a többi 99.9% mit néz... azért gondolom azt te is belátod, hogy igen erősen visszás...
  • WoodrowWilson #19
    2-3 éve is 840 háztartásban mértek. És igen, szerintem ez tükrözi a lakosság véleményét adott megbízhatósági szinten. Persze korrektebb lenne ha nem csak a várható értékeket közölnék hanem ezt a megbízhatósági szintet is, na meg a konfidenciaintervallumot is. (Mondjuk lehet, hogy valahol ez le van írva, annyira nem ástam bele magam a témába.)
  • pixx #18
    Mint írtam 2-3 éve, hogy most több mint ezer? És? Szerinted ez tükrözi a lakosság véleményét? De tényleg...

    Hogy mami, vagy papi nézi az adott adást, azt persze nem fogja tudni senki, de lesznek számok, tények...és ha egy adott műsort csak 10000 ezren néznek, a várt 1 millió helyett, szerintem a kutyát nem fogja érdekelni, hogy ennyi volt a nyugdíjas, és ennyi a gyerek...mert más miatt fog fájni a fejük.
    Egyébként ha jól tudom, addigra a tv csatornáknál arculat váltás lesz, és egy csatorna adott témában fogja nyomni a műsort. Így nagyjából behatárolható lesz a korosztály...
    Most olvastam, hogy az rtl és a tv2 aláírták a szerződést, de fizetős lesz a két csatorna...
  • pixx #17
    Blikket, meg a tv-t ne hasonlítsd össze...ott este visszaküldik, vagy másnap reggel, az el nem adott példányokat, így pontos szám van.
  • daneelolivaw #16
    beugró
  • WoodrowWilson #15
    Igaz, sorry.