Szekeres Viktor

Részletek a Fűrész 7 3D-ről

Nemrég hírt adtunk róla, hogy a Fűrész 6 várakozáson alatti szereplése sem szegte a Lionsgate stúdió kedvét, hiszen hiába a még 30 millió dollárt sem elérő epizód az eddig 50-70 milliós sikerekkel szemben, a Fűrész-széria egyes részei még mindig fillérekből készülnek.

Ez van azokkal a filmekkel, melyek nem az effektek révén érik el sikereiket, hanem az írók találkonyságának köszönhetően. Azonban természetesen a Lionsgate stúdió is tisztában van azzal, hogy ha egy mozis filmsorozat bevétele csökken, akkor egy sokadik rész esetében szinte lehetetlen vállalkozás visszacsábítani az elszivárgókat. Ilyenkor kell előrántani a feneketlen zsákból egy trükköt, amire azok is felkapják fejüket, akik már a 2-5. rész után szakítottak a sorozattal. Napjaink legnépszerűbb nézőcsalogató trükkje pedig a 3D.

A Fűrész 7 3D-t a tervek szerint David Hackl fogja rendezni, aki legutóbb a Fűrész 5-öt készíthette, míg a forgatókönyvet ugyancsak a régebbi részekből (Fűrész 4-5-6) ismert nevek, Marcus Dunstan és Partick Melton fogják írni, akiknek nevéhez még a jópofa Dög-sorozat három része is fűzhető.

A 7 Fűrész-film Amerikában október 22-én kerül mozikba és Costas Mandylor biztosan vissza fog térni a színészek között, mint ahogy természetesen a Jigsaw-t alakító Tobin Bell is kap szerepet benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fidolorous #9
    és most itt az ember pofájába fog ömleni a sok paradicsom lé és bél maradvány ?
  • Justil #8
    iszonyat utalások ide vagy oda, iszonyat gáz már hogy így csűrik csavarják. ez is 1 vélemény..
  • Zoliz #7
    Mé' nem ezt adják a Maunika shó helyett?
    Majd a tucatná' rem megunják..
  • nessboth #6
    mi lesz a 7-ben? Pamela felébred és rájön, hogy álmodta az egészet...
  • rufhus #5
    Minden új rész előtt újranéztem az előzőket a 3.tól kezdve és iszonyat utalások vannak ide-oda az időben és sztoriban nagyon összetett az egész sorozat!!!Örök kedvenc!
  • winnie #4
    anno a 4. rész előtt csináltam egy saw 1-2-3 maratont és nem kicsit meglepődtem, hogy mennyi minden részletet nem vettem volna észre a 4. filmben, mennyi apró, de fontos és kevésbé fontos visszautalás volt az előző részekre, amik tuti nem esnek le, ha 1 év kimarad két epizód között. fiatalok előnyben. öregen már felejt az ember.
  • tyuklepes #3
    Nem is tudtam, hogy a Feist-nek van 3 része ..

    Saw 7 jöhet akárhány-D-ben, nagy kedvenc volt, az is maradt, ennyi. Aki nem szereti, lelke rajta, de ne fikázza, mert magát minősíti ...
  • tyuklepes #2
    'Marcus Dunstan és Partick Melton fogják írni, akiknek nevéhez még a jópofa Dög-sorozat három része is fűzhető ... '

    Ez melyik Dög? A Patrick Swayze-s (R.I.P.)?

    Áhhh, hagyjuk, tudom, a Google a barátom ... :)
  • PetiX87 #1
    külön külön lehet hogy gyenge már , de pont a hétvégén néztem meg mind a 6ot és igy egybe még mindig jó