Szekeres Viktor

A Lost 6. évad első előzetese

Még nem tudni pontosan mikor indul a 18 részt számláló befejező szezon, az azonban már tényként kezelhető, hogy többet nem kell várni az első előzetesre és a hivatalos kampány kezdésére.

Természetesen a készítők is titkolóznak, az ABC csatorna is titkolózik, így nem sok derül ki az alábbi képsorokból, pedig már az első pár részt láthatták is a fejesek, hiszen az alkotók jelenleg nagyjából a 6. évad közepén járnak mind írásban, mind forgatásban.


A Hawaii-on forgatott sorozat befejező részeiben sokan vissza fognak térni a régi évadokból, mellékszereplők, főszereplők, élők és holtak egyaránt - utóbbi nem meglepő, hiszen a Lostban meglehetősen gyakoriak az időutazások. Mondhatni, hogy csak a színészeken múlik, hogy elfogadják-e a készítők invitációját, s ez alapján egyelőre úgy tűnik, hogy Rousseau, Shannon és Libby karaktere nem fog visszatérni, általában a színészek elfoglaltságának köszönhetően, de hasonlóképpen jelen állás szerint nem fogjuk látni Michaelt sem, aki bár szívesen jönne, de az írók nem tervezik beleírni a zárófejezetbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #3
    ...bocs, "ellenszenves" helyett IDEGESÍTŐ a jó szó...
  • smaszi #2
    "jelen állás szerint nem fogjuk látni Michaelt sem, aki bár szívesen jönne, de az írók nem tervezik beleírni a zárófejezetbe."

    Minek szállt ki?! Most meg jó volna egy kis zsozsó, hát "könyörög"...
    De inkább ne is jöjjön, úgyis egy ellenszenves karakter volt szerintem...Egyáltalán nem hiányzik.
  • InterFoxSOFT #1
    Ásít...