Szekeres Viktor

Kirúgják a Melrose Place szereplőit

Az amerikai CW csatorna nagy reményeket fűzött a Melrose Place újraindításához, minden bizonnyal a tavalyi, 90210 okozta fiaskót is feledtetni kívánták, azonban az új sorozat még az előző próbálkozásnál is nagyobbat bukott.

Pedig atekintetben nem érheti szó a ház elejét, hogy a tavaly még a Smallville-en dolgozó írópáros ne próbált volna meg mindent, hogy a Melrose Place ne olyan legyen, mint a többi rózsaszínhabos tinikről vagy huszonévesekről szóló hollywoodi sorozat. Azonban hiába volt minden igyekezet, hogy karcos, sötét, ellentmondásos szériát kerekítsenek az együtt lakókról, a nézőket nem érdekelte a gyilkossági ügy és a "mindenki gyanús" felállás.


Éppen ezért, a hírek szerint a 13. rész után megváltozik az MP hangneme és vicces-romantikusba csap át, aminek az az ára, hogy két színész, Ashlee Simpson és Colin Egglesfield, vagyis Violet és Auggie, távozik a sorozatból, ugyanis az ő jellemük adta leginkább a sorozathoz a sötét árnyalatot.

Az írók próbálkozásain kívül a csatorna is mindent megtesz, hogy felhívja a nézők figyelmét a sorozatra, hiszen nem elég, hogy visszahozták Sydney, Michael és Jane karakterét, nemsokára fel fog bukkanni Amanda is Heather Locklear alakításában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #6
    hogy lenne értelmetlen? mi kelti fel az ember érdeklődését inkább: az ősszel startoló melrose place vagy az ősszel startoló julie and glen?
  • Narxis #5
    Jaja, az a generáció már felnőtt itt mégis a tinikhez próbálnak szólni, bukta lesz továbbra is.
  • pixx #4
    Az lehet, mégis értelmetlen, mivel nincs közönsége...
  • winnie #3
    nem forgatnak újra semmit, mindössze egy ismert címmel adnak el egy sorozatot. a történet abszolút új.
  • pixx #2
    Most ennek a mi értelme van? Kíváncsi vagyok a Jóbarátokat mikor kezdik el újra forgatni...de tényleg teljesen értelmetlen...
  • Tomalak #1
    Micsoda trailer, teljesen kedvet kaptam tőle.