Szekeres Viktor

Charlie Sheen beinthet sikersorozatának

Immáron negyedik éve számít kisebb megszakítással Amerika legnézettebb komédiájának a Két pasi meg egy kicsi, s ez bizony azt is jelenti, hogy valószínűleg a sorozat addig lesz képernyőn, amíg a főszereplői úgy gondolják.

Hasonló volt a helyzet a Jóbarátokkal, majd a komédiák trónján azt váltó Szeretünk, Raymond esetében, hisz mindkét sorozat akkor ért véget, amikor főszereplői ráuntak, ugyanis idővel az epizódonként keresett egymillió, a Raymond esetében pedig a kétmillió dollár sem jelentett a színészeknek elég motivációt a folytatáshoz.

Charlie Sheen jelenleg "csak" heti 800 ezer dollárt tesz zsebre sorozatáért, viszont hiába rendelte meg a CBS csatorna pár hónapja a Két pasi meg egy kicsi 7-8-9. évadját, Charlie Sheen szerződése csak 7 évadra szól, s bizony, hogy ezt megtoldják minimum 2 évvel, ahhoz az anyagi feltételeket is újra kell tárgyalni a színésszel, aki éppen az Emmy-díjátadó előtt mondta el egy nyilatkozatban, hogy a showbusiness-en kívül is van élet, nem fog örökre a tévében ragadni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #13
    Sztem a tv társaság is tudja hogy amit sokan néznek az pénzt hoz, és arra megéri áldozni, azt amugy sem hiszem hogy pl az egyes részek gyártási költsége az egekben lenne ugyhogy kell hogy jusson rá pénz :D
  • bmw #12
    Hat jobb lenne ujra mozi filmen latni...
  • boomsly #11
    Kicsit sok volt a karrierjének és a házasságának ama bizonyos pornó képek körüli botránya.
    Most "szegény" csak 800E dollárt keres hetente.
    Most vagy meg lesz fizetve vagy búcsút inthetünk a sorozatnak
  • winnie #10
    a többség szerintem így van vele.
  • Chocho #9
    Engem abszolút nem zavar, hogy tévés lett, szvsz tök jó, hogy hetente láthatom. :)
  • winnie #8
    menne ő, de azért jött tévézni, mert senkinek nem kellett a mozis világba. talán most kelleni fog valakinek, ha befejezi valamikor.

    2000 óta nyomja a sorozatokat. az utolsó kommersz filmje 97-ben volt, az utolsó sikere 93-ban a három testőr. nem csoda, ha tévére váltott.
  • Zombee #7
    Charlie Sheen menjen vissza mozizni, A fantom (Száguldó bosszú), Tökös ötös, Szakasz, Nagy durranás... ez való neki, nem a heti komédiázás.
  • diablo1336 #6
    Ha Sheen nem vállalja lőttek a sorozatnak ennyi.
  • emile zola #5
    "hogy ezt megtoldják minimum 2 évvel, ahhoz az anyagi feltételeket is újra kell tárgyalni a színésszel"
    itt van a kutya elásva:)
  • Chocho #4
    Nélküle nem lenne ugyanaz a sorozat szerintem. Legalábbis nekem nagyon hiányozna belőle a karaktere, játéka.