Szekeres Viktor

Tíz éves a Heti hetes - ünnepel az RTL

Nem sok műsor van a kereskedelmi tévék képernyőin, mely már a 90-es években is látható volt. Ezen kevesek egyike a Heti hetes, mely pár állandó taggal és sok vendégszereplővel immáron 10. éve készteti nevetésre az embereket.

Ráadásul az elmúlt években már vasárnap este 10 után, holott a daliás időkben még sokkal kiemeltebb időpontban szórakoztatták egymást és a közönséget a "humor nagyágyúi". Persze a kései időpont sem szegi kedvét a nézőknek, s nem egyszer előfordult már, hogy 1 millió fölötti nézettséget produkált a műsor.


Az RTL Klub persze megadja a módját az ünneplésnek, hiszen egyrészt szeptember 6-án vasárnap 21.55-től leadja a 10. születésnapi adást, mellyel kezdetét veszi egy tízhetes sorozat, hiszen mindig le fognak adni a készítők egy-egy emlékezetes pillanatot a korábbi részekből.

A csatorna a heti Vacsoracsatát is a Heti hetesnek szenteli és a visszatérő reality első hetén Hajós András, Hajdu Steve, Bajor Imre, Farkasházy Tivadar és Hernádi Judit főz, majd pedig vasárnap, egy különkiadáson Kern András invitálja a vendégeket balatoni lakjába falatozni. Utóbbit a csatorna 19.00-tól adja a Cobra 11-rajongók nagy bánatára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BenceYCE #54
    Most eltekintenék a politikai és vallási hovatartozásuktól, ezért csak egy kérdésem lenne. Ha elfogadjuk, hogy a TV egyoldalú tájékoztatóeszköz, akkor 7 ember véleményét/véleményeit sztárolják a nézők, mert sajátjuk nem akadt? Tudom, hogy egyszerűbb nyálcsorgató idiótaként mások gondolatait és/vagy mondatait ismételgetni, de a józan ész használatába még nem halt bele senki! A humorukról csak annyit mondanék, hogy a legtöbb dolgot koppintották a kedves magyar színészek, hisz a nagyok már a javát előadták, de ezek sokszor még előadni sem tudnak. Erőltetve látom kibontakozni a legtöbb poénjukat. Egy ismerősöm Gálvölgyi fan volt, csípte az ipséd, de már szerinte is eldurvult. Régebben nem kurvaanyázott, köcsögözött, bazdmegozott. De hát ez a TV kérem szépen. Ehhez már csak annyit, hogy mindezt úgy, hogy nekem rossz üzlet. A köztévékkel szemben több reklámért cserébe jobb filmeket kéne kapjak. Ehhez képest? Még Romániában is A, B , kategóriás filmek mennek, itt meg C, D. Én már elajándékoztam a TV-met, erre nincs szükségem. Ha lehetne, aláírást gyűjtenék a melóhelyen is, hogy ott se legyen. Csak erősíti a birkák csoportját.
  • Daell Drow #53
    mostanaban nem nezem , de imadom a musort.
    kedvencem ez a rész, nézzetek meg.
    Restaurant
  • winnie #20
    hajós alapból nagyon jó pedig, csak itt nem nagyon találja önmagát. amikor volt talkshow-ja, akkor látszott remekül, hogy előadásmódban, improvizációban majdnem fábry-kaliber, csak éppen közel sem olyan harsány, visszafogott, abszolút más közeg értékeli.

    az meg nem csoda, hogy a legtöbbek pozitívan nyilatkoznak róla, hiszen van még a sas kabaré meg az IHM esetleg, ha kertévés humor és hát még mindig a hetihetes a kisebbik rossz:)
  • AZTA #17
    Hajós régebben nagyon törte magát hogy bekerüljön majd szilárd legyen a helye, de mostanában ugy láttam hogy már nem beszél-poénkodik annyit, egyszer még talán azt is mondta hogy unja már.
  • Vanek úr #15
    Nekem mind Hajós, mind Gálvölgyi a kedvenceim között van, így nem csoda, ha szívesen nézem a műsort. Nem tudom, másnak miért "szenny", meg "szar", és a nevetés miatt nézem (és tényleg az egyik -ha nem az egyetlen- jó RTL-es műsor).
  • kgbela #12
    Kiváncsi lennék rá, hogy akkor szerinted mi a "nem szenny" ma a tv-ben.
    Amúgy gratula HH!
  • immovable #10
    Úristen, még megy ez a szenny.(?)
  • galocza #9
    ültess le 6 havert, adj nekik 2 sör/koponya és fél óra múlva kezdődhet a műsor. fogadok, viccesebb lesz + nem kap el a hányinger mint ezektől. sry, de nem túloztam.
  • winnie #8
    És azért vette fel a becenevét, amiért hajdú b. istván is. aki érvényesülni akar, meg kell különböztetnie valamivel magát és sajnos van pár neves hajdú istván a "placcon".
  • vmiki88 #7
    imádom ezt a műsort :)
    Főleg mikor elkezdik basztatni Teddy-t :D