Szekeres Viktor

Fűrész 6: A legújabb plakát

Az első teaser plakátot már láthattuk, mint ahogy a már megszokott, véradásra csábító nővérkés kampányplakátot is; most már csak a Fűrész 6 fő plakátja hiányzott a gyűjteményből, de szerencsére a napokban megérkezett.

"Bízz benne", mondja a szlogen, s ez máris kombinálásra késztetheti azon rajongókat, akik képesnek tartják magukat arra, hogy a film megtekintése nélkül felskicceljék a szokásos módon nyakatekert történet csapásvonalait.

Klikk ide!

Hasonlóképen a bokszkesztyűszerű kezek is megindíthatják a fantáziát, de az amerikaiaknak nagy szerencséjükre csak október 23-ig kell várniuk, hogy láthassák Jigsaw és követő újabb rémtetteit.

A hazai premierről egyelőre nincs hír, de ha a Budapest Film tartja magát az eddigiekhez és lát bevételi lehetőséget a sorozat hatodik részének forgalmazásában, akkor minden bizonnyal jövő év elején mi is megnézhetjük maguknak a patakvért a nagy vásznakon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laci97 #11
    valaki nem tudna adni 1 linket ahonnan letudom tölteni magyarul?
  • Flint Sullivan #10
    Számítottam arra, hogy pali lesz a harmadik Jigsaw-örökös. A plakát sokat sejtető, reméljük, az Október 29-es dátum befog jönni. Vagy legalább Novemberi, ha minden kötél szakad. Úgy néz ki a hírek szerint, hogy a Fűrész VI nagyon erősre sikeredett-a harmadik rész óta nem készült igazán erős Fűrész film, noha a negyedik és ötödik rész egész jól sikerült. Minimum a Fűrész III szintjén legyen, mivel befejezés. A 3D-s hetedik ugyanis spinoff lesz. Az még mondjuk érdekel, de hiába vagyok véresszájú Fűrész rajongó, nyolcadik rész azért csak nem kéne. Szerintem. De mivel a véradásokkal életeket mentenek és nyilván másoknak befog jönni a dolog, eme véleményemmel nem kell foglalkozni. A hatost meg szeretettel várjuk már.
    www.sawfilms.extra.hu
  • pixx #9
    "Trust in Him" Megbízni benne...és férfi mivel őbenne az angolban HIM nőben HER...
  • feriland #8
    A Budapest Film szeretné minél hamarabb bemutatni a filmet, akár már egy héttel az amerikai premier után, azonban nem minden rajtuk függ. Ez nem légből kapott információ, maga a BuFi küldte el emailben ezt a mondatot. További infóért látogassatok el a magyar Fűrész rajongói oldalra , hogy naprakészek legyetek Fűrészből :)) tehát reménykedjünk, hogy október 29-én a magyar mozikba kerül a Fűrész 6
  • Loverman #7
    tanuld meg h az ilyen fordítók semmire sem jók, a google fordító sem nagyon. amúgy őt kérni hogy ne legyen bunkó, elkésett dolog :D
  • 123sawyer456 #6
    én a volt barátnőjére tippelnék de mivel sokaknak is ez lehet a tippje főleg lehet pont azért lesz egy nagy fordulat és nem ő :D
  • danyibali #5
    Ne legyél bunkó öcsém!

    A fordító ezt adta ki. Én meg nem tudok angolul!
  • winnie #4
    "Egyébként eredetileg a kép fölött van egy felirat is. Ami azt jelenti: Megbízik benne."

    itt is van, csak nyisd ki a szemed. és nem azt jelenti.
  • danyibali #3
    Nekem tetszik. Sok mindent bele lehet magyarázni.
    Vajon ki lesz Jigsaw 3. örököse.
    Egyébként eredetileg a kép fölött van egy felirat is. Ami azt jelenti: Megbízik benne.
    Kiben bízik meg feltétel nélkül John Jigsaw Kramer?
  • Johnny Maize #2
    Én rajongó vagyok, de szerintem ez az eddigi legrosszabb plakát. Nagyon sajnálom, hogy valószínűleg ez fog a dvd borító egyik felére kerülni.