Szekeres Viktor

Továbbra is mélyrepülésben a Lost - Eltűntek

Egykoron még majdnem 2 millióan látták némelyik Lost-epizódot, ma már csak alig 200 ezren nézik az RTL Klubon, s nagyjából ezen nézőszám felét, harmadát produkálja az AXN csatorna. A nagy kérdés, hogy az RTL Klub hagyja a Lost - Eltűnteket vasárnap délután, vagy ismét más időpontot keres?

A magyar viszonylatban az egykori sikersorozat jelenlegi vasárnap délutáni műsorsávja ugyanis már a sokadik a Lost történetében, hiszen a péntek esti távozás után többek között kedden este 10-től és hétvége délután is próbálkozott az RTL Klub a Lindelof-Cuse páros misztikus sorozatával.

Azonban az este tíz órakor produkált 5-600 ezer néző nem volt elég ahhoz, hogy a Lost - Eltűntek megmaradjon főműsoridős sorozatnak, így a csatorna a hétvége délutáni sáv mellett voksolt, bízva abban, hogy némelyik sorozat matinéként is produkált már egymillió közeli adatokat.

Azonban a Lostnak ez sem sikerült, hétről-hétre alulmarad a TV2 aktuális filmjével szemben. A múlt héten például a Patch Adams és annak 435 ezer nézője diadalmaskodott a 245 ezres átlagos produkáló dupla epizód felett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • atiat #22
    Érezd az iróniát ifjú padawan!
  • IMYke2.0.0.0 #21
    Nem tudom eldönteni, kérlek segíts!: Ezt most komolyan gondoltad?
  • Athor #20
    Az az igazság, hogy nekem nagyon is bejön a Lost. Az az 5. évados finálé... Hát nem tudom, de az tény, hogy az ország lakosságának nagy része valóban a győzike-mónika-józsibarát trióra bukik... No, azokat meg is értem, hogy túl komplikált nekik a Lost. :)
  • semmikozod #19
    Második évad elején hagytam abba és boldog vagyok. Inkább nézek meg háromszor egy doksifilmet vagy egy jobb reality-t, mint ezt a vontatott szart.
    Bocs hogy troll voltam. Időnként jó kiadni, hogy mennyire utálok valamit. :D
  • unisol1 #18
    Én úgy tom, 2400-at, de nem tuti...
  • neoG #17
    Idióta balfékek!Tudjátok hány és hány híres stúdió, producer, rendező,tv csatorna tenné össze a két kezét, és adna meg minden pénzt, hogy hallhassa winnie Mester bölcseleteit?
    Ti meg itt csak oltjátok!!!Itt egy igazi élő legenda előttetek, és nem veszitek észre, nem értékelitek!!!!
  • Reg5 #16
    Nekem a 4-5. évad is tetszett. Azok a évadfinálék omg...
  • atiat #15
    winnie: "azon sorozatok nézettsége csökken, amik túl intelligensek a nézőnek"
    Bocs, de ez a legnagyobb kreténség amit valaha láttam, a nézettség főként a sztori szál folytonosságától függ, például egy lostba 5. évadba nem lehet csak úgy belecsöppenni, míg egy stargate-be mondjuk igen, így azt az is tudja "élvezni" aki csak úgy bekapcsolja a tv-t nem a sorozat rajongója.
    Másrészt konkrétan a lostnak azért csökken a nézettsége, mert ezek a 180 fokos fordulatok amikkel dolgozik nem mindenkinek jönnek be illetve mondjuk ki helyenként lassú (félreértés ne essék én szeretem a sorozatot de ez akkor is igaz).
  • akyyy #14
    megkopott mert mire jött új évad, az egyszeri átlag néző elfelejtett mindent, legalább is ismerős körökbe ezért hagyták abba. Szerintem, ha jön majd a 6. évad az RTL-en, szükséges lenne egy 1-5 évadig tartó ismétlés maraton. AXN is abbahagyta, pedig régen jó volt.
  • kakateve #13
    Egyeskéd a ........, vagy nem tudsz olvasni? Regisztráláskor választottam egy nicknevet, és bizony nem egyeske volt az!
    Nem kell ez a pökhendi viselkedés. Nem te sz@rtad a spanyol viaszt.