Napi Online

Film készül Jackson próbafelvételeiből

A Sony 60 millió dollárért megvásárolta az AEG Live-tól, Michael Jackson tervezett koncertjeinek szervezőjétől a szupersztár utolsó próbafelvételeit.

A videoanyagot kiegészítik további dokumentumokkal Jacko életéről, illetve a barátok ismerősök visszaemlékezéseivel, és az így készült filmet This Is It címmel október végén bemutatják a mozikban. Az AEG biztosan jól jár az üzlettel, ugyanis Jackson halálával 30 millió dolláros hiánya keletkezett, ennyit fordított ugyanis a sztár koncertsorozatának előkészítésére.

A Sony éves eredményét szakértők szerint nem fogja jelentősen befolyásolni a film, mivel a társaság 120 milliárd jen (1,24 milliárd dollár) nettó veszteséget jósol márciusban végződő üzleti évére, amit a film sikere sem változtathat meg lényegesen. Ráadásul nehéz előre megjósolni, hogy egy ilyen projekt milyen haszonnal jár. Tény, hogy akik látták a koncertsorozatra való felkészülést szolgáló próbák felvételeit, azt mondják, Jacko csúcsformában volt. Emellett van miből válogatni: az AEG állítólag két CD-re való élő hanganyaggal rendelkezik.

Michael Jackson július 7-ei temetését 31,1 millió amerikai nézte végig a televízióban. A sztár két héttel korábban halt meg, három héttel londoni, This Is It című koncertje előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JohnnyNapalm #8
    ja, ezt írta a Sony hogy októberben moziban is fogják adni
  • kadar1 #7
    Eddig is utáltam Michael Jacksont,ezután is utálnom. Felőlem azt adnak ki tőle amit akarnak.Gondoljatok bele ez után milyen bőrlenyúzás indul majd, hogy minél több pénz huzanak ki az emberek zsebéből.
  • Inquisitor #6
    Azt vágod, hogy a Sony kötött M.J.-vel egy "egymilliárd dolláros szerződést", magyarul legalább ennyit kerestek volna rajta ha nem hal meg ...
  • bippo #5
    Ez a cikk (tartalmilag ugyanez) már volt itt sg-n jópár napja, nem?
  • bub1988 #4
    emléked őrizzük a bankban...
  • EXPENDABLE #3
    A film végére azért annyit írjanak majd ki,hogy "Michael-nek, aki azért halt meg,hogy mi sok zöldhasút bezsebelhessünk! Kösznjük,hogy meghaltál Michael! Emléked őrizzük! Bru ha ha"
  • Chocho #2
    Gondolom a konkrét zenét.
  • nihillus #1
    Én úgy hallottam hogy több mint 100 órányi felvételt kapott a Sony, amiből majd filmet fognak összevágni. Az azért kicsit több mint 2 CD...
    Vagy a cikkben szereplő élő hanganyag az mást jelent?