Szekeres Viktor

Paris Hilton Odaát-szereplő lesz

Az Odaátra (eredeti címén Supernatural) mindig is jellemző volt, hogy a komolyabb hangvételű epizódokat olykor vicceskedő, humoros részek váltották, s a hírek szerint ez az Amerikában ősztől induló 5. évadban is így lesz.

Erre többek között bizonyíték, hogy az évad kezdőepizódjainak egyikére sikerült megnyerni a horrorokban jártas (Viasztestek, Repo) színésznőt, Paris Hiltont, aki egy démont fog játszani a sorozatban, aki éppen az amerikai celeb testét ölti magára. Eric Kripke, a sorozat készítője el is mondta, hogy legtitkosabb vágyuk teljesült azzal, hogy Hilton rábólintott felkérésükre.


A most kezdődő ötödik szezont sokáig emlegették úgy, hogy az utolsó lehet, azonban Dawn Ostroff, a CW csatorna programigazgatója elmondta, hogy erről szó sincs, s ha a nézettségi adatok megfelelőnek bizonyulnak, a Supernatural megtartja eddigi 3-4 milliós táborát, akkor még hosszú évekig képernyőn maradhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • neptum #18
    remélem kegyetlen halált hal majd valami szenteltvizet itatni vele meg keresztet nyomni a képébe aptán leszúrhatják/felgyújthatják vagy tök mindegy csak haljon meg az 1 részbe rögtön
  • jozef1976 #17
    Remélem majd Dean jól bever neki ....öööö..... valami tőrrel a bordái közé...
  • Nethyrrea #16
    csődbe akarják vinni a sorozatot?

    horrorban "jártas" lol... bambán nézve tud sikítani c eset.
  • NEXUS6 #15
    De legalább jól nézne ki!

    Izé, szal kiba gazdag!?;D
    Őöö izé, nem is olyan rossz, és izé mi is a telefonszáma?
    Szal ez a kedvenc sorozata és ő hívta fel valójában a készítőket?
    Szerintem inkább.
  • bub1988 #14
    ez a pécsa "színésznő", akkor én vaok Robert De Niro. :D
  • Victor1103 #13
    - ősemberek + őslakosok :D
  • Victor1103 #12
    Ez hogy lesittelték kb akkora hír volt minthogy Obama lett az elnök vagy Jackson meghalt. Még az esőerdők legmélyebb bugyraiban élő ősemberek is értesültek a hírről :O
  • Narxis #11
    :DD
  • Szolnokboy1 #10
    "volt börtönben? huhh, szép."

    majd pont te nem tudod, mi? aki a nap 20 órájában a tévét lesi, 4-ben meg az SG-n és mittoménmilyen blogokon okoskodik. hagyjuk már mórickát!
  • winnie #9
    le vagyon írva: sajátmagát. nem mellesleg, aki rajongó, az örülhet, hiszen a jelenléte nézettséget fog növelni, s a sorozat élettartamát is meghosszabbíthatja. mint tette ezt britney spears a how i met your motherrel, meg paris hilton segített valamit a my name is earlön is, bár nem sokat.