18
-
neptum #18 remélem kegyetlen halált hal majd valami szenteltvizet itatni vele meg keresztet nyomni a képébe aptán leszúrhatják/felgyújthatják vagy tök mindegy csak haljon meg az 1 részbe rögtön -
jozef1976 #17 Remélem majd Dean jól bever neki ....öööö..... valami tőrrel a bordái közé... -
#16 csődbe akarják vinni a sorozatot?
horrorban "jártas" lol... bambán nézve tud sikítani c eset. -
#15 De legalább jól nézne ki!
Izé, szal kiba gazdag!?;D
Őöö izé, nem is olyan rossz, és izé mi is a telefonszáma?
Szal ez a kedvenc sorozata és ő hívta fel valójában a készítőket?
Szerintem inkább. -
bub1988 #14 ez a pécsa "színésznő", akkor én vaok Robert De Niro. :D -
#13 - ősemberek + őslakosok :D -
#12 Ez hogy lesittelték kb akkora hír volt minthogy Obama lett az elnök vagy Jackson meghalt. Még az esőerdők legmélyebb bugyraiban élő ősemberek is értesültek a hírről :O -
#11 :DD -
#10 "volt börtönben? huhh, szép."
majd pont te nem tudod, mi? aki a nap 20 órájában a tévét lesi, 4-ben meg az SG-n és mittoménmilyen blogokon okoskodik. hagyjuk már mórickát!
-
winnie #9 le vagyon írva: sajátmagát. nem mellesleg, aki rajongó, az örülhet, hiszen a jelenléte nézettséget fog növelni, s a sorozat élettartamát is meghosszabbíthatja. mint tette ezt britney spears a how i met your motherrel, meg paris hilton segített valamit a my name is earlön is, bár nem sokat. -
Derapo #8 :D Lusifert -
Derapo #7 Ne máááár!!! Egy ilyen díszkurva mi a francnak bele? Kit fog alakítani? Ludifert?? -
cateran #6 "legtitkosabb vágyuk teljesült azzal, hogy Hilton rábólintott..."
Hát én is el tudnám viselni,ha bizonyos dologra rábólintana... -
#5 Ohh yeah. Remélem itt is lesz fürdcsis jelenet. :D -
winnie #4 volt börtönben? huhh, szép.
asszem a részt meg kell majd néznem. amiben eddig láttam PH-t, legyen az film, sorozat vagy reality, azokban abszolút jó volt, jó karakter. van egy érzésem, hogy kripkéék nem fogják majd vissza magukat. -
#3 Azé' ' -
EXPENDABLE #2 Na ez annyira hiányzott mint kolera a lepratelepen.
Ezt a nőt nem szabadott volna kiengedni a börtönből! -
#1 o
m
g