Paris Hilton Odaát-szereplő lesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem kegyetlen halált hal majd valami szenteltvizet itatni vele meg keresztet nyomni a képébe aptán leszúrhatják/felgyújthatják vagy tök mindegy csak haljon meg az 1 részbe rögtön
Remélem majd Dean jól bever neki ....öööö..... valami tõrrel a bordái közé...
Nethyrrea
csõdbe akarják vinni a sorozatot?

horrorban "jártas" lol... bambán nézve tud sikítani c eset.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

NEXUS6
De legalább jól nézne ki!

Izé, szal kiba gazdag!?;D
Õöö izé, nem is olyan rossz, és izé mi is a telefonszáma?
Szal ez a kedvenc sorozata és õ hívta fel valójában a készítõket?
Szerintem inkább.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ez a pécsa "színésznõ", akkor én vaok Robert De Niro. 😄
Victor1103
- õsemberek + õslakosok 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Ez hogy lesittelték kb akkora hír volt minthogy Obama lett az elnök vagy Jackson meghalt. Még az esõerdõk legmélyebb bugyraiban élõ õsemberek is értesültek a hírrõl 😮

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szolnokboy1
"volt börtönben? huhh, szép."

majd pont te nem tudod, mi? aki a nap 20 órájában a tévét lesi, 4-ben meg az SG-n és mittoménmilyen blogokon okoskodik. hagyjuk már mórickát!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

le vagyon írva: sajátmagát. nem mellesleg, aki rajongó, az örülhet, hiszen a jelenléte nézettséget fog növelni, s a sorozat élettartamát is meghosszabbíthatja. mint tette ezt britney spears a how i met your motherrel, meg paris hilton segített valamit a my name is earlön is, bár nem sokat.
😄 Lusifert

Ne máááár!!! Egy ilyen díszkurva mi a francnak bele? Kit fog alakítani? Ludifert??

"legtitkosabb vágyuk teljesült azzal, hogy Hilton rábólintott..."
Hát én is el tudnám viselni,ha bizonyos dologra rábólintana...<#hehe>
BaliBoy
Ohh yeah. Remélem itt is lesz fürdcsis jelenet. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

volt börtönben? huhh, szép.

asszem a részt meg kell majd néznem. amiben eddig láttam PH-t, legyen az film, sorozat vagy reality, azokban abszolút jó volt, jó karakter. van egy érzésem, hogy kripkéék nem fogják majd vissza magukat.
Tinman
Azé' '

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na ez annyira hiányzott mint kolera a lepratelepen.
Ezt a nõt nem szabadott volna kiengedni a börtönbõl!
Tinman
o

m

g

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.