Szekeres Viktor

A kinyírt szereplő visszatér a Lostba

A legtöbb sorozatban erős spoilerként kell kezelni az olyan információkat, ha egy korábban megölt karakter bukkan fel, azonban az időutazással és látomásokkal operáló Lostban bárki bármikor feltűnhet. Ennek ellenére jeleznénk, hogy tovább csak az olvasson, aki le akarja lőni a 6. évad egyik poénját.

Dominic Monaghan (Charlie) a hírek szerint 3 epizód erejéig vissza fog térni a sorozatba, mely jövő májusban fog véget érni. A színész, akinek ősszel Flash Forward címmel új sorozata indul, a jelek szerint össze tudja úgy hangolni két sorozatának forgatását, hogy a hawaii-i kiruccanás beleférjen időrendjébe.


Bár további konkrétumokról nem tudni, de bennfentes találgatások szerint a Shannont alakító Maggie Grace és a Boone-t játszó Ian Sommerhalder visszatérésére is lehet számítani. Kérdés, hogy csak látomásként jelennek meg, mint az 5. évadban Michelle Rodriguez (Ana Lucia) vagy a múltban találkozik velük valamelyik Lost-karakter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #9
    na jó, de a PB-t és a Lostot nem illik közös mondatban említeni sem, így a PB messze nem hivatkozási alap. :)
  • Quantumleap #8
    PB-ben is az utolsó évadban kezdték el.
  • Wittgen #7
    Az eddigi nagy "feltámadások" is olyanok voltak, hogy a rep.baleset előtti cselekményekben fel-feltűntek olyan karakterek, akik a szigeten meghaltak.
  • Tpe #6
    Kedves hozzászóló! :) Ha nem érdekel, hogy ki tér vissza, akkor miért kattintottál a "A kinyírt szereplő visszatér a Lostba" cikkre? Nem sejtetted, mit fog tartalmazni?
  • Szolnokboy1 #5
    úgysem feltámadás lesz, az tuti. ebben a sorozatban eddig soha senki nem támadt fel, nem az utolsó évadban fogják elkezdeni.
  • pyrohun #4
    Kedves cikkíró... képzelj ide egy velős káromkodást..

    "csak az olvasson, aki le akarja lőni a 6. évad egyik poénját."

    Erre kb. 4 centivel lejjebb ott van a kurva nagy kép a színész pofájáról.

    Gratulálok SG!
  • danyibali #3
    Nem csak ő jön vissza, hanem szinte minden halott szereplő!
  • Quantumleap #2
    Fantáziáltam azon, hogy elkezdjem-e a sorozatot, de pont az ilyen feltámadások miatt hezitálok. Nekem épp elég volt az, amit az Aliasban, a PB-ben vagy a 24-ben műveltek. Bakker, tisztára, mint A báránysültek hallgatnak vége!:)
  • Herczi #1
    Bírom ezt a "ne olvasson tovább szöveget", tök rendes, hogy szól, igaz, hogy a színész képe ott virít pár centivel lejebb.

    Nem nézem a lostot, úgyhogy nekem végülis mindegy.