Szekeres Viktor

Jóban rosszban: mindenkit kirúgtak

Tovább folynak a szereplőcserék a Jóban rosszban című szappanoperánál, de természetesen nem áll meg az élet, hiszen a műfajra mindig is jellemző volt az efféle alkotói szabadság, éppen ezért miközben távoznak a régi karakterek, szép sorban érkeznek az új arcok is.

A Blikk információ szerint ezúttal Létay Dóra és a Csillagvirág klinika gazdasági igazgatóját játszó Sághy Tamás ideje járt le, ők is távoznak a sorozattal, bár egyes információk szerint előbbi csak jövő tavasszal int majd búcsút. A JR-ben így csak Damu Roland fog megmaradni "alapítótagként".

Szinte mindenhol azt olvasni, hogy a váltások jó részét az anyagiak motiválták és a kiemelt fizetésért dolgozók helyére csökkentett gázsijú színészeket hoztak. Állják itt az elmúlt hónapokban távozott színészek névsora, igazi dream team, hogy sportnyelven fogalmazzak: Szorcsik Viki, Tallós Rita, Gregor Bernadett, Szanitter Dávid, Fridel Fruzsi, Várdai Anikó, Vándor Éva, Előd Álmos, Puskás Peti, Volosinovszki Gyuri, Nagyváradi Böbe és Gazdag Tibor

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #9
    Ahol meg lehet tenni, hogy költséghatékonyság néven lecseréljék az egész gárdát, az már régen rossz. Nem véletlen amcsiban, hogy az a sorozat ami már nem megy azt leveszik a műsorról. Igénytelenség egy műsorkészítőtől, hogy szinte minden beáldozható. Nem lehet egy teljesen új szappanoperát készíteni? Adják el a mostani sorozatot az Albánoknak olcsóéé és abból építsék meg az új stúdiót. Szánalom a köbön a JR-ban.
  • Szolnokboy1 #8
    mehetsz nyugodtan, többnyire amúgy sem színészek "játszanak" benne. :)
  • FoodLFG #7
    Én szívesen mennék ebbe a sorozatba szerepelni (jó pénzér). Igaz, nem vagyok színész és egyébként sem értek a színészkedéshez, de talán ez nem annyira nagy baj..

    Egyébként kb fél órát láttam a sorozatból és annyira ZS-kategóriásnak tűnt, hogy azóta be sem kapcsoltam a tévét.
  • TommyGun #6
    ez a sorozat egy rakás szart sem ér...
  • Trisztin #5
    én személy szerint az kirúgásokat az íróknál és a rendezőknél kezdeném...vagy folytatnám (kinek hogy tetszik...) gyenge színészi játékon kivül máshol is kéne finomítani...
  • jefferson83 #4
    Az a baj, hogy nem mindenkit!
  • Narxis #3
    Nem véletlen, a Jóban rosszban állami támogatást kapott. Nem is keveset. Persze itt nem lehet politizálni, szóval nem fejtem ki, hogy pontosan mennyit és hogy hívják azt a kulturálisügyi minisztert aki aláírta az erről szóló papírokat.
  • AZTA #2
    Ha így nézed akkor már évek óta abba kellett volna hagyni mert nézettségi versenyben sose nyert kb.
  • lama king19 #1
    ezek hülyék. én nem nézem a JB-t de azért minden fő szereplőt kirugni hülyeség. én néha BK-t szoktam nézni de ha onnan mindenkit leváltanának tuti nem nézném tovább. a JB-nek nincs sok hátra sztem.