Ötvös Tibor

Három részes film Bruce Lee életéről

Bruce Lee életéről már készült mozifilm a Sárkány - Bruce Lee élete címmel. Ám a hírek szerint hamarosan újabb önéletrajzi alkotás érkezik a mozikba, mely rögtön trilógiának készül.

Bruce Lee halálának körülményei a mai napig nem tisztázottak. Még mindig tartja magát a legenda, miszerint a kínai triádok mérgezték meg, mivel nem akart közéjük tartozni. Mindenesetre az anno 1993-ban bemutatott a Sárkány - Bruce Lee élete szép köröket futott, de kirobbanó sikert nem aratott.



Jövőre, 2010. november 27-én lenne Lee 70 éves és a készítők pontosan azon a napon akarják bemutatni a Bruce Lee című film első részét. A trilógiának szánt film rendezője, Zhang Yimou könnyebb helyzetben van amerikai kollégájánál, mivel a Lee család teljeskörű támogatását nyújtja az alkotáshoz.

Eddig csak Lee édesapjának szerepére szerződtették le Tony Leung Ka-fait, a címszereplő személyének kiléte még kérdéses.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #6
    De, NemCsák Norris ölte meg Brúsz Lít. A Sárkány útja című filmben akkorát bevert NemCsák Brúsz Línek, hogy 1 év múlva belehalt csóri kínai. Nem tudtátok?
  • Aldo Moro #5
    Az nem csaknorrisz volt?
  • Alfa Of NS #4
    Azért nincs Bruce Lee halála mögött semmi misztikum. Egyik forgatáson volt egy kisebb afférunk és közben szidta anyámat...
  • bmw #3
    Hat ja, lehet soha nem fog kiderulni miert/miben halt meg, vagy talan 500 ev mulva. Bar ez sokakra igaz meg igaz lesz. (Elvis, M Jackson, J.F.Kennedy, stb )
  • xido #2
    Tavaly volt egy kb 40 részes tv sorozat is róla,azt hiszem kínaiak csinálták javarészt...The Legend of Bruce Lee..
  • curse #1
    feltamasztjak lee-t, hogy megirja a forgatokonyvet, vagy mitol oneletrajzi alkotas?