Szekeres Viktor

Decemberi premier lesz az élőszereplős Hupikék törpikék 3D

Az Alvin és a mókusok hatalmas sikere után a Sony (értsd: Columbia Pictures) nem nézhette tétlenül, hogy a 20th Century Fox degeszre keresi magát a rajzfilmfigurákkal és a stúdió úgy döntött, hogy saját hibrid, élőszereplős-animált sorozatot indít útjának - egy csavarral.

A megfilmesíthető mesefigurák közül végül a Hupikék törpikékre esett a választás (mint arról már tavaly hírt is adtunk), s a stúdió úgy döntött, hogy a móka hatásfokát azzal fogja növelni, hogy kiterjeszti a film dimenzióinak számát, így 3D-sen kerülhetnek a közönség elé a Smurfök kalandjai.

A Peyo figuráin alapuló népszerű belga rajzfilm adaptációja jelen állás szerint 2010. december 17-én kerülne a mozikba az Everyone's Hero című 2006-os animációs buktát készítő Colin Brady rendezésében. A forgatókönyvet a David Stem-David Weiss duó írta, akik korábban a Shrek 2., az Oviapu 2. és a Tortúra szkriptjeiért feleltek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gomyron #19
    Pampalini nem lesz mostanaban? vagy azt majd jovore mutatjak be?!
    remelem 3D-s lesz es a bajusza is ki fog logni a mozibol
  • winnie #18
    én is a régi mellett lennék és nyilván van fantáziájuk a készítőknek, de valahogy furának éreznék egy mese, kvázi fantasy környezetet egy ilyen modern elkészítésű filmnek (ld. 3d és animáció). csak onnan jutott eszembe, de szerintem ők sem akarnak fityiszt mutatni a rajongóknak.
  • Quantumleap #17
    Hókuszpóknak Haumann Péter lesz a magyar hangja? Akkor talán megnézem.:)
  • Chocho #16
    Nekem ez lenne az egyetlen bajom. A klasszikus Smurf univerzumot nem kellene átalakítani. Ennek ellenére meg fogom nézni, mert mind a képregényt, mind a rajzfilmet nagyon szerettem.
  • pixx #15
    NA pont ez lesz a probléma forrása, Alvinnál azért maradtak az eredeti koncepciónál nagyrészt...
  • winnie #14
    van egy olyan érzésem, hogy el fognak rugaszkodni. vagy legalábbis szerintem nem gombaházas, erdős-mezős-kastélyos filmet csinálnak.
  • pixx #13
    Én a gumimacira szavazok, amúgy a törpökben nagyrészt csak Hókuszpók volt emberi szereplő, néha volt boszorkány meg király...szerintem ezt nem kéne erőltetni...Garfieldot nem láttam, anélkül is látszott, hogy szánalmas, Alvin nekem mindig is az ilyen felgyorsított hangok miatt jött be, ahogy a szereplők beszélnek.
    Mondjuk magam részéről nem volt nagyon nagy szükség rá, én a film nélkül is ellettem volna, és így lesz a törp mozival is. Leszedem és megnézem.
  • Kopiati #12
    Élőszereplős Rumcájszt a népnek!
  • qetuol #11
    már várom az élőszereplős pokémonokat...=D
  • winnie #10
    ehh, sorry a floodért. ott van a G-Force 3D, ami jön augusztusban, az is animált-élőszereplős 3D film szőrös állatokkal.