Ötvös Tibor

Zack Snyder és a 300 folytatás

Zack Snyder a 300 és Watchmen Blu-rayes bejelentésének alkalmából hajlandó volt kicsit bővebben nyilatkozni a spártai film folytatásáról. Elárulta, hogy Frank Miller már dolgozik a történeten és hogy maradnak a bevált technikánál.

Az már régóta köztudott, hogy Zack Snyder folytatja eddigi legnagyobb sikerét és a Spirit - A sikoltó várossal buktázó Frank Miller is visszatér a biztos sikerhez. Mindenesetre a Comingsoon.net egy rövid interjút készített a rendezővel, aki hajlandó volt néhány részletet elárulni a 300 második részéből.



Először is Miller gőzerővel dolgozik a sztorin, melyről mindösszesen annyit árult el, hogy forgatókönyv helyett először képregényként kapja majd kézhez és abból dolgozik majd ő is. Ezúttal azonban nem csak Spárta áll majd a középpontban, hanem eljutunk Athénba és az Égei-tengerhez - vagyis kicsit kibővítik a világot.

Hozzátette, hogy a korábban bevállt technológiát alkalmazzák ezúttal is, melyről mindössze annyit mondott, hogy közel sem volt forradalmi, hiszen a meteorológusok is ezt használják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zorrobomber #6
    Legyyen a címe 300 2! Zseniális lenne!
  • sznus #5
    "Hozzátette, hogy a korábban bevállt technológiát alkalmazzák ezúttal is, melyről mindössze annyit mondott, hogy közel sem volt forradalmi, hiszen a meteorológusok is ezt használják."

    Ööö... most én vagyok hülye, hogy nem értem? A Bluebox/greenbox technika akar ez lenni? :)
  • blessyou #4
    De akkor remélem nem 300 lesz a címe. gondolom Szalamiszról fog szólni, legalább is Athén, Égei-tenger, folytatás, ebből erre következtetek.
  • CaptainRumi #3
    Hát akkor ez Milleren fog múlni főleg...
  • Watchmen #2
    Bírom Snydert jó kis rendező kedvenceim között van!

    Hajrá reméljük jó lesz!
  • Zsolek123 #1
    Adja isten, ebből is jó süljön ki... Várjuk.