Ötvös Tibor

Hamarosan kezdődik a Wanted 2 forgatása

Timur Bekmambetov készen áll a Wanted 2 forgatására, melyben visszatér Angelina Jolie és a rendező kedvence, Kostya Khabenskiy is.

A tavaly bemutatott Wanted annak ellenére is világsiker lett, hogy a nézőket bizony alaposan megosztotta. Mindenesetre a világszinten befolyt 341 millió dollár több mint négyszeres megtérülést jelentett, így a folytatás egy pillanatig sem volt kérdéses. A napokban Timur Bekmambetov rendező újabb részleteket árult el a Wanted 2 munkacímen futó projektről.



Az első és legfontosabb, hogy a film az első rész után játszódik majd, ám azt még nem tudni, hogy a játékverziót is beveszi-e a cselekményszálba (hiszen elméletileg az folytatta közvetlenül a történetet). Ennek ellenére két ismerős arc is felbukkan majd a filmben. Az egyik a Fox szerepében látott Angelina Jolie, a másik pedig a direktor kedvenc színésze, Kostya Khabenskiy.

Mindkét karakterrel csak visszaemlékezésekben találkozunk majd. Bekmambetov elárulta, hogy júliusban megkezdik az előkészületeket és a tervek szerint év végén elkezdik a forgatást is, mely először Amerikában zajlik, de ellátogatnak Indiába és Oroszországba is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1Obi1 #11
    A Wanted 2008 egyik legrosszabb filmje számomra, az Őrséges filmek szintén borzalmasak voltak.
  • Stefling #10
    Szerintem hülyeség 2. részt csinálni, az első sem volt valami nagy szám.. és tényleg csak Morgan Freeman volt az egyetlen karakter, aki értékelhető volt........
  • BM #9
    egyedül Morgan Freeman volt értékelhető a filmben, meg talán a srác.
    Nekem nem jött be a Wanted, de a 2-t is megnézem.
  • Zoliz #8
    Oszt' dik mán Bangó Margit, hogy gyűn vissza aNzselina mikor megmurgyelt az első részben... fogadjunk ő lesz az anyja a bérgyilkos tini kölöknek
  • Gathavor #7
    Szerintem Bekmambetovnak vissza kéne térnie az Őrség sorozathoz. Azok sem voltak olyan iszonyat nagy eresztések, ha olvastad előtte a könyvet, de nagyon jól néztek ki és stílusosak voltak. Ez... annyira nem.
  • WoodrowWilson #6
    Elolvastad a cikket? Csak visszaemlékezesben lesz.
  • cateran #5
    A.J. is lesz benne? ohh akkor javaslat a cimre: Wanted 2 - Sose halunk meg
  • Hornymut #4
    Az első rész a képregény megerőszakolása volt a meggyalázása mellett, de egyszer meg lehetett nézni. A játék nagyszerű kis szórakozás volt, a képregényhez közelebbi cinikus főszereplővel és zseniális szövegekkel, erre meg kíváncsi leszek, mit találnak ki benne. Azt most előre sejtem, hogy a látványon lesz a hangsúly, semmi máson
  • tomoman182 #3
    úristen MEG KELL nézned...
  • Solten #2
    jajj ne...