Hamarosan kezdődik a Wanted 2 forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Wanted 2008 egyik legrosszabb filmje számomra, az Õrséges filmek szintén borzalmasak voltak.
Stefling
Szerintem hülyeség 2. részt csinálni, az elsõ sem volt valami nagy szám.. és tényleg csak Morgan Freeman volt az egyetlen karakter, aki értékelhetõ volt........

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

egyedül Morgan Freeman volt értékelhetõ a filmben, meg talán a srác.
Nekem nem jött be a Wanted, de a 2-t is megnézem.
Oszt' dik mán Bangó Margit, hogy gyûn vissza aNzselina mikor megmurgyelt az elsõ részben... fogadjunk õ lesz az anyja a bérgyilkos tini kölöknek <#gunyos1>
Szerintem Bekmambetovnak vissza kéne térnie az Õrség sorozathoz. Azok sem voltak olyan iszonyat nagy eresztések, ha olvastad elõtte a könyvet, de nagyon jól néztek ki és stílusosak voltak. Ez... annyira nem.

I never asked for this.

Elolvastad a cikket? Csak visszaemlékezesben lesz.

A.J. is lesz benne? ohh akkor javaslat a cimre: Wanted 2 - Sose halunk meg<#hehe>
Hornymut
Az elsõ rész a képregény megerõszakolása volt a meggyalázása mellett, de egyszer meg lehetett nézni. A játék nagyszerû kis szórakozás volt, a képregényhez közelebbi cinikus fõszereplõvel és zseniális szövegekkel, erre meg kíváncsi leszek, mit találnak ki benne. Azt most elõre sejtem, hogy a látványon lesz a hangsúly, semmi máson

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

úristen MEG KELL nézned...
Solten
jajj ne...

Saor Alba

Én nem ájultam el a filmtõl, de egy letöltést meg fog érni a 2 is😊