Szekeres Viktor

A Pókember 4 készítői cáfolják az online találgatásokat

A Pókember-rajongók nem bírnak magukkal és valószínűleg már több regényre elegendő mennyiségű szöveget összeírtak azzal kapcsolatban, hogy mi várható a 2011-re tervezett Pókember 4-ben, hogy ki lesz ezúttal a főgonosz, aki szerencsétlenségére a Tobey Maguire által játszott karakter útjába kerül.

A találgatásokat általában az különbözteti meg a hírértékkel bíró cikkektől, hogy utóbbiak forrása egy, a film készítésével foglalatoskodó személy. Jelen esetben Todd Black-ről, a Pókember 4 egyik produceréről van szó, aki a The New York Postnak elmondta, hogy először is Kirsten Dunst mindenképp vissza fog térni a folytatásra, azonban nem terveznek Peter-Mary Jane házasságot.

Ezután már csak hab a tortán volt megtudni, hogy a főgonosz nem a sokak által pedzegetett vámpír, Morbius lesz, sőt, személyét még csak most találják ki. Persze a kitalálást nem szó szerint kell érteni, sietett megjegyezni Black, hiszen nem saját kútfőből származó rosszfiú fogja riogatni 2011. május 6-tól New York lakóit, hanem egy klasszikus Pókember-nemezis. (Vajon ki? Kraven, a Vadász? Vezér? Jackal? Rinó? Gyík?)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EXPENDABLE #5
    "Osborn is megtért? mikor meghalt, pont ki akarta nyírni Petert"

    Lehet,hogy konkrétan nem ölelte át zokogva Peter-t,hogy "bocsáss meg! Rossz voltam!" De az utolsó mondat miatt nagyon is jószívű embernek hatott: "Ne mond el Harry-nek!" Ez még belefér a "megtért" jelzőbe. Egy finom kis utalás,hogy valójában nem rossz ember csak a szer hozta ki belőle...
  • Etinger #4
    Mysterio-t akarom vagy a Keselyűt! Vagy a Vészmanót.

    Dunst meg nem kell. Ronda. És idegesítő. Mondjuk Maguire karaktere is.
  • adios #3
    Én Carnage-ot, Shocker-t vagy akár Skorpiót is szívesen látnám főgonosznak. Persze szigorúan képregény-adaptációs karaktertulajdonságokkal.
  • ldavid #2
    Osborn is megtért? mikor meghalt, pont ki akarta nyírni Petert
  • EXPENDABLE #1
    A főgonoszokkal az volt a gondom,hogy a végére mindegyik megtért. Kivétel Eddie alias Venom dehát az ő karakterét rendesen el is kúrták! Én Rinót látnám szívesen.