Ötvös Tibor

Feldolgozzák a Kommandót?

A hírek szerint Arnold Schwarzenegger filmjei is hamarosan feldolgozás áldozatai lesznek. A menekülő ember és az Emlékmás után most egy újabb kultikus esetleges feldolgozásáról érkezett hír.

De először egy kis Predator. Robert Rodriguez ugyanis ajánlatott tett a kormányzónak, miszerint szeretné, ha az első Ragadozót kicsináló Alan "Dutch" Schaefer visszatérne a filmben, de csak pár percig. Arnie eddig nem reagált a felkérésre, pedig a direktor kifejezetten miatta írta bele a forgatókönyvbe a kommandóst.



És akkor a Kommandó. A legújabb hírek szerint Schwarzeneggernek zsinórban harmadik filmjét kívánják újraforgatni. A Kommandó nem több, mint egy agyatlan akciófilm, amely azonban látványban és megoldásaiban is kiemelkedett az akkori filmek közül. A pletykák szerint Arnie szerepét az egykori pankrátor, John Cena venné át. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a dologról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #27
    Na igen, Steven Seagal is megpróbált hasonlót alkotni (igaz, ott megmerényelték a lányát, és bosszút áll), de nem lett zajos siker, nagyon nem. Pedig Seagal legjobb filmje hosszú évek óta. Nem szerencsés, ha rövid időn belül több film készül ugyanarra a témára.
  • winnie #26
    akkor az azóta bemutatott 2 lányelrablós film miért nem lett siker? hidd el, nem ilyen egyszerű a közönség.
  • Zombee #25
    A Fegyverek istenében 307 halott van, 236-ot a John Rambo-ban öltek meg:).
  • AZTA #24
    Hát pedig... azt hiszem nem hülyeség ha azt mondom hogy itt is egyszerubb lett volna egy másik kislányt csinálni mint 120 embert megölni:D:D
  • Barakukk #23
    A Taken - Elrabolva alapsztorija is kísértetiesen hasonlít a Kommandó alapsztorijára, az pedig nagyon sok bevételt hozott. Nyilván a stúdió úgy gondolja, hogy ha elrabolják az ember lányát, az izgalomba hozza ezentúl a közönséget.
  • Athor #22
    ÖÖöö... a Nagy Durranás második részében van egy hulla-számláló, ami hitelesen bebizonyítja, hogy AZ minden idők legvéresebb filmje!

  • edisonae86 #21
    Mondok :) John Woo: "A fegyverek istene" Ez a film szállítja a legtöbb hullát 236 embert ölnek meg a filmben, és nem háborús, hanem a legdurvább és a legjobban kivitelezett, megkoreografált akciófilm, ami valaha készült. Kritikák is alátámasztják ezt.
  • edisonae86 #20
    Azokat kéne feldolgozni akik kitalálják hogy remake-et csinálnak valamiből. Már rohadtul kezdem unni, hogy mindent feldolgoznak. Hiába a mai technika, egyszerűen lehetetlen ugyanazt a színvonalat és hangulatot teremteni, mint ami az eredeti filmben volt. Szégyelje magát Hollywood hogy ennyire ötlettelen, és ostoba.
  • AZTA #19
    Mondjatok nekem még 1 filmet ahol másfél óra alatt vmi 120+ embert öl meg 1 ember ÉS a végén szabadon távozik :D:D
  • Wolfi24 #18
    Ha a Menekülő embert a King könyve alapján dolgozzák fel akkor lőttek a kőkemény akciónak, mert abban nem az volt a domináns. Viszont a vége nagyon durva lett, szokásos King féle befejezés. :D A film és a regény között tényleg oltári nagy szakadék van annyi csak a hasonlóság közöttük, hogy a főszereplő neve Benjamin Richards. Ezen kívül semmi sem egyezik meg. :D