Ötvös Tibor

Végső állomás 4 trailer

Megérkezett a mozikban majd 3D-ben pompázó Végő állomás 4 első trailere, melyből megtudhatjuk, hogy a fiatalok ezúttal egy Nascar-balesetet úsznak meg és ezután szegődik nyomukba a halál.

A Végső állomás trilógia mindegyik része elég sikeres volt, így nem lepett meg senkit, mikor a készítők bejelentették a negyedik részt. Ám az már annál inkább, hogy a következő halálos támadásokat immáron teljes 3D-ben élvezhetjük majd - szerencsére idehaza is.


A Véres Valentin 3D világsikere - Pesten az éjszakai vetítésen még mindig félig megtelik a terem - bizonyára megerősítette a készítőket abban, hogy jól döntöttek. A sztori nem lesz meglepő senkinek: egy baráti társaság egyik tagja előre látja, ahogy egy Nascar-versenyen az egyik autó tömegkatasztrófát okozva a nézők közé repül és mind meghalnak.

Épp ezért elhagyja a lelátót, mire az esemény valóban bekövetkezik. Ám a túlélők lassan elkezdenek a lehető legbrutálisabb módon elhalálozni és a még életben maradtak próbálnak valami megoldást, kibúvót találni a halál elől. Az első trailer nagyon látványos, már várjuk a bemutatót!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #29
    szerintem ezt valamelyik imax-es filmnél kérdezd meg. amúgy imax.hu és gondolom ott van.
  • tomitomi #28
    Helo. Itthon mennyi Ft, egy egészestés iMAX belépő?
  • who am I 7 #27
    persze...meg aki először látja, annak nyílván jó szorakozás lesz, nem azt mondtam..bár lassan ez a sorozat is hajaz a szánalmas trancsír B kategóriára :(
  • winnie #26
    az nem elég, hogy 3D? de hidd el, rengeteg újat kitalálnak, de azoknak más a címe: most volt a terminator 4, vagy a hangover, a land of the lost. egymás mellett élés, vagy mi. attól, hogy em érdekel, elfér a palettán.
  • who am I 7 #25
    Amikor fiatalabb voltam és az 1-2 kijött még tetszett (új volt) , de én ezt már 4.re is ellőni...hát gigalol :S uncsi... :S mondjuk már a 3at se néztem moziba...ebből meg elég volt a trailer is :) kitalálhatnának valami újat is...
  • Barakukk #24
    Én a Piranha-t várom 3D-ben, de úgy érzem erre is felutazom Budapestre! 3D-s horrorok jeeeee!:)
  • winnie #23
    mondjuk idén lesz fűrész 6. is. az is várós és meg is van a top 3, muhaha. remélem azért legalább egy felér az elvárásokhoz.
  • winnie #22
    max minden folytatást, de még inkább horrorfolytatást. de az ember csak azt várja, ami tetszik neki, amiben érez potenciált. nem tudom, milyen folytatások lesznek idén, de nyilván egy harry pottert, egy terminátort, transformers-t vagy..., tudomisén, jágkorszakot nem fogok húdevárni. megnézem, hátha jó lesz, de egy FD-t vagy péntek 13-at (az már megvolt) naná, hogy várok.
  • neoG #21
    ennyi erővel minden filmet verejtékezve várhatnál, mert bár klisékre épül 99%uk, azért más más szituációk árán jutnak el ugyanaddig a végkifejletig.
  • winnie #20
    nyilván nagyon sokan megnéznék at a filmet, ahol gyorsan mindenki fejére zongorát pottyantanak és vége.

    anyám..., ez egy film. nem a valóság.