29
  • winnie
    szerintem ezt valamelyik imax-es filmnél kérdezd meg. amúgy imax.hu és gondolom ott van.
  • tomitomi
    Helo. Itthon mennyi Ft, egy egészestés iMAX belépő?
  • who am I 7
    persze...meg aki először látja, annak nyílván jó szorakozás lesz, nem azt mondtam..bár lassan ez a sorozat is hajaz a szánalmas trancsír B kategóriára :(
  • winnie
    az nem elég, hogy 3D? de hidd el, rengeteg újat kitalálnak, de azoknak más a címe: most volt a terminator 4, vagy a hangover, a land of the lost. egymás mellett élés, vagy mi. attól, hogy em érdekel, elfér a palettán.
  • who am I 7
    Amikor fiatalabb voltam és az 1-2 kijött még tetszett (új volt) , de én ezt már 4.re is ellőni...hát gigalol :S uncsi... :S mondjuk már a 3at se néztem moziba...ebből meg elég volt a trailer is :) kitalálhatnának valami újat is...
  • Barakukk
    Én a Piranha-t várom 3D-ben, de úgy érzem erre is felutazom Budapestre! 3D-s horrorok jeeeee!:)
  • winnie
    mondjuk idén lesz fűrész 6. is. az is várós és meg is van a top 3, muhaha. remélem azért legalább egy felér az elvárásokhoz.
  • winnie
    max minden folytatást, de még inkább horrorfolytatást. de az ember csak azt várja, ami tetszik neki, amiben érez potenciált. nem tudom, milyen folytatások lesznek idén, de nyilván egy harry pottert, egy terminátort, transformers-t vagy..., tudomisén, jágkorszakot nem fogok húdevárni. megnézem, hátha jó lesz, de egy FD-t vagy péntek 13-at (az már megvolt) naná, hogy várok.
  • neoG
    ennyi erővel minden filmet verejtékezve várhatnál, mert bár klisékre épül 99%uk, azért más más szituációk árán jutnak el ugyanaddig a végkifejletig.
  • winnie
    nyilván nagyon sokan megnéznék at a filmet, ahol gyorsan mindenki fejére zongorát pottyantanak és vége.

anyám..., ez egy film. nem a valóság.
  • Zoleeca
    Mert akkor kva hamar lebukna és lecsuknák.
  • savior
    az a baj, hogy sok helyen nem a veletlenrol van szo. pl ebben a trailerben is milyen mar az, hogy a csavar magatol kicsavarodik? ha mar a "halal" kepes targyakat mozgatni, akkor miert nem dob egy zongorat a fejukre?
  • NEOreg3
    ha nem halt meg az aktuális részben akkor a következőben halt meg, vagy kiderült hogy azóta meghalt. a 3 végén már nem mutatták mi történt a metróban de feltételezem ott is mind meghaltak, mert nem tudtak elmenekülni

a lényeg, hogy mindenki meghal:)
  • winnie
    persze, de csak mert a szitu speciális, így tovább tudták vinni a sztorit - de ugyanúgy damian öl, stb, az alap mégis szinte teljesen ugyanaz,. mondjuk a 4. résznél már újrakezdik azt is.
  • cateran
    Csakhogy az Ómen 3 egy történet része...ami nem zárult le az 1. résszel...(Damien szépen felcseperedik,igy nem egészen "adjuk el újra az egészet")De a FD részekben rinse and repeat van..mondjuk én nagyon csipem őket (ezt is meg fogom nézni)de nagy meglepetések nem lesznek benne(szvsz ofc)...csak a különféle halálok miatt nézik a népek..ha nem lenne benne más, akkor is néznék...
    Amúgy a cikkben is leirják -a valószinüleg régóta ismert storyt- látomás-túlélés-random és weird halálnemek...mint a 3. rész,meg a 2.,meg az 1......
  • winnie
    " Már a harmadik rész is az volt. Ez is ugyanolyan... "

ez a lényege. a rémálom az elm utcában 5-ben is frddy gyilkolja álmában a gyerekeket. az ómen 3-ban is ott az antikrisztus és a véletlen balesetek. a sikoly 2-ben is maszkos idióta gyilkol. ezért nézik a nézők, ezért lett sikeresebb a (szerintem béna) 3. rész, mint a második. ha megvan a recept, nem fognak rajta változtatni, mert a nézők elvárják, hogy ugyanaz legyen az alap.

de megnézted a 3. részt? akkor meg miről beszélünk? de szerencsére valamit kihagysz a számításból: előre nem lehet tudni, hogy a 4. rész nem-e veri kenterbe az első 3 akármelyikét vagy nem lesz sz-rabb, mint az FD3. nem törvényszerű a minőség csökkenése.
  • pixx
    A sztori már uncsi, de a halálok izgalmasak, és a "véletlenek" összejátszása is. Sose tudom megunni:)
  • plu604
    Lerágott csont. Már a harmadik rész is az volt. Ez is ugyanolyan... apró jelek ami alapján vkinek látomásai lesznek, beparázik, lelép a haverjaival, aztán sorra megdöglenek kivéve a kulcsszereplő(ke)t. Unalmas, talán a 3D dob rajta valamit.
  • Narxxis
    Nézd meg vagy meghalsz.
  • winnie
    köszi, de nyilván nem olvasom el a (nem cikket, hanem) hírt, a trailert meg pláne hülye leszek megnézni. minek, ha úgyis megnézem a filmet?:) így legalább lesz min izgulni az első 10-30-50 percben is.
  • Lipi1980
    A kezdő katasztrófa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy Nascar-baleset lesz
    (de ezt a cikk első bekezdésében említik is), és a trailerben is benne van!

Hát ezt nagyon várom! Az eddigi 3 rész (is) nagyon ütős volt, és a bemutató alapján ez sem enged a színvonalból. A 3D meg hab a tortán. NYAMI!
    Már nagyon várom!
  • winnie
    általában ellövik, de épp ez az előzetesek lényege. én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz most a kezdőkatasztrófa, amit túlélnek.

(az FD2-es kezdőkarambolnál nem sok jobb mozis hangélményben volt részem, kegyetlen jól meg volt csinálva a hangzás.)
  • Al Ashrad
    A 2-ben és a 3-ban sem hal meg mindenki. Sőt a 3.ban dvd-n még megmenthettél egy fickót pluszban. :D Meg egy madarat. :D És a végén a főszereplőket is.
  • winnie
    ó, geez. hát nyilván, hogy a részemről, nem pedig kismiska, nagyjóska, vagy végbéla részéről. mégis kinek a részéről lenne? nem mintha izgatna a minősítés, de ami mozis, az jó részt A-kategória, ami pedig olyan sikeres, hogy megért ennyi részt mielőtt videón landolna, az meg pláne, de ezen nem veszünk össze. még szerencsétlen DB-film is A-kat.
  • winnie
    az összes eddigi részben sem halt meg mindenki. try again:)
  • 5c0rp330n
    azért én nem mondanám, hogy az év legvártabb címe, legfeljebb a részedről, hiszen mégiscsak egy B ketegóriás horror :) én is megnézem azért, de az biztos, hogy sokkal nagyobb cím akár egy Terminator Salvation, akár egy Transformers: Revenge of the Fallen, de még egy új Harry Potter is :)
  • NEOreg3
    úgyis meghal mindenki, mint az összes eddigi részben
  • QwErTy89
    Remélem nem lőtték le az összes halálesetet a trailerben :S Bár a 3D miatt biztos megnézem.
  • winnie
    az év legvártabb filmje. magasan. nincs az az isten, hogy megnézzem az előzetes. ki KELL bírni. ki kell. ki kell...