Szekeres Viktor

Több mint egymillió magyar választotta Uwe Bollt

Meglepetés vagy sem, de múlt héten egy Uwe Boll-film volt a legnézettebb a magyar tévékben, így a programigazgatókkal egyetemben továbbra is csak törhetjük a fejünket azon, hogy mi kell a népnek.

Az elmúlt hetek legnézettebb filmjeit böngészve fix válasz nincs, hiszen múlt héten a Micsoda nőnél nem volt népszerűbb film (régi klasszikus: pipa), azelőtt a Titkok könyvtára 2. volt a legsikeresebb (tévéfilm: pipa), előtte pedig a Szállító (6-7 éves mozifilm: pipa).

Múlt héten ismét Jason Statham diadalmaskodott, aki a Király nevében című film főszereplőjeként tűnt fel az RTL Klubon Uwe Boll rendezésében (a film a Dungeon Siege című játék alapján készült). A siker persze nem akkora meglepetés, hiszen a kalandfilm, mellyel Boll a Gyűrűk urát akarta letaszítani a trónról, mozis futása alatt is meglepően sikeres volt idehaza.

Mindez számokban kifejezve: 1,33 millióan választották Bollt a múlt héten, s ugyanekkor, vagyis vasárnap este, Will Ferrellt és a hazájában nagysikerű, de itthon DVD-re száműzött Jégi dicsőségünket mindössze 656 ezren.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #18
    Igen, a nagyanyám is.
  • winnie #17
    azt azért tegyük hozzá, hogy valamiért, ha szóba kerül a butaság, mindig olyan említi meg, aki úgy véli, hogy ő nem tartozik a butítottak körébe. (és szerintem a legnagyobb butaság itt leledzik, abban, hogy valaki azt feltételezi, hogy ő meg tudja ítélni sajátmagáról, hogy buta-e. mert, ha megkérdezünk egy buta embert, hogy ő buta-e, vajon mi lesz a válasz? egy okos nyilván azt mondja, hogy nem neki tisztje ezt megállapítani:)
  • Silenzio #16
    A magyar tévénézők összessége nagy általánosságban nyomorék, igénytelen banda. Nem szivesen lennék műsorigazgató itthon: nem csak butítom az embereket, de EL IS VÁRJÁK a saját butításukat. A magyar műveltségtől ments meg, Uram, minket!
  • winnie #15
    " A magyar ember úgy dönti el, hogy mit néz a tv-ben, hogy amit jól reklámoznak azt megnézi. "

    nem. nagy tévedés. ha így lenne, akkor máskor is az nyerne, amit jól reklámoznak.
  • berserk87 #14
    A magyar tvnézők talán 8 százaléka vágja ki az az uwe boll, de lehet hogy sokat mondtam. Én is csak kb. 2 éve hallottam róla először, pont ezen az oldalon, mikor mindenki szidta. A magyar ember úgy dönti el, hogy mit néz a tv-ben, hogy amit jól reklámoznak azt megnézi. Ennek a filmek például remek reklámja volt. Szereplők: Jason Statham, Burt Reynolds, Leelee Sobieski, Ron Perlman, John Rhys-Davies, Claire Forlani, Kristanna Loken, Matthew Lillard, Ray Liotta. Ez a gárda nagyon impozáns. Én is megnéztem az rtl-klubon, mert bár tudtam, hogy milyen rendező uwe, de legalább remek színészeket lehet látni közben. Sokkal rosszabbra számítottam, de ez még nézhető kategória. Néhol már szenvedés volt nézni, de kitartottam a végéig.
  • winnie #13
    " tv2 miért nem tud olyna ötletekkel előállni ,hogy mondjuk leadnak egy sorozatot? régen volt már ilyen"

    múlt héten volt a titkok könyvtára 2. azelőtt a titkok könyvára 1. köszönöm a részvételt:)
  • Darth Sith #12
    Hova fajul a világ..
  • diablo1336 #11
    Kérdem én tv nézők hány százaléka vágja h Uwe film? Tv nézők nagyrésze viszont szereti Jason-t:)- amugy sztem érthető is siámn élvezhető filmekben játszik( sztem mondjuk ez pont nem volt az. Másik ha tv2-n lett volna mitn már sokan irták ,sztem nem sokan nézték volna meg. Amu8gy mondjuk nem értem rtl vagy tv2 miért nem tud olyna ötletekkel előállni ,hogy mondjuk leadnak egy sorozatot? régen volt már ilyen. Pl: karib-t. k., Gyűrűk ura, Star Wars, Saw, avgy akármi, ami két- 3 htig leköti a tv nézőt. No mind1 rakat fos mind 2 csatorna. Csak showderesk jok meg balázsék(maga a műsor ismáét szar-saját vélemény).

  • pepe792 #10
    Ez meglepő hogy Uwe filmjét ennyien nézték... Ennyire igényes a magyar ember...
  • ldavid #9
    ezen nem kell fennakadni, anno a Pókembert is promózták (szintén ilyen évszakos szarban), és csak nemrég sikerült leadniuk