Szekeres Viktor

Az első részletek a Prince of Persiából

Az első plakátot már láthattuk, háttéranyagokat, forgatási videókat is, azonban a filmbeli jelenetekkel még adósak maradtak a készítők - egészen mostanáig. Bár a Prince of Persia: Sands of Time (magyar cím még nincs) csak 2010 nyarán kerül mozikba, a reklámkampány elkezdődött.

Egy Jerry Bruckheimer interjúval kedveskedett az amerikai ABC csatorna nézőinek, melyben a producer áradozik az elkészült filmről, amelyben elmondása szerint rengeteg látványos akció lesz, valamint nagyívű szerelmei történet is.


Ki tudja, talán a kalózos műfaj felélesztése után Jerry Bruckheimer azt is meg fogja mutatni, hogy igenis lehet anyagilag sikeres videójáték-adaptációkat készíteni, csak megfelelő mennyiségű pénzmagot kell invesztálni a tervekbe. Jövőre, május 28-án minden ki fog derülni. De addig is, várjuk az első előzetest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #27
    *örülök hogy nem a SOT sztoriját viszik filmre

    Sorry, csak egy fél mondat maradt ki :D
  • Etinger #26
    Persze, meg ő rendezi majd a filmet is nem? Ugyanmár... Mechner már mielőtt Jerry beszállt a filmbe kész volt a sztorival, és örülök neki h nem azt viszik filmre - bár ez se igaz feltétlen - és csodálom egyesek milyen messzire menő következtetéseket tudnak levonni a filmből látott saccra 30 mp alapján. Ebből nekem kb eddig csak annyi jött le h a díszletek veszettül jók, a csaj nem vészes - pedig azt hittem, és hogy Jerry figyel a projectre. Hajrá!
  • tyuklepes #25
    Ha a Te gondolat-menetedet követném, akkor a Da Vinci kód filmváltozata vígjáték lenne, a Jurassic Park meg animal-porno ... :D Elég lett volna, ha az alapötletet meghagyják, nem? Semmi értelme a könyveket sem újra elmesélni 8D
  • blessyou #24
    Jah, meg annak azért tényleg veszettül jó sztorija volt, leesett az állam párszor. Nem lenne jó elferdítve, megmásítva filmen látni, ugyanúgy meg nem sok értelme lenne.

    Ha jó filmet tudnának csinálni játékadaptációkból, nem bánnám, ha a játék sztoriját hanyagolnák, mert a filmet nem úgy szoktam nézni, hogy "most mennyire stimmel a játékkal".
  • pixx #23
    "Ez duplán is butaság." Miért is? Mintha az eredeti író nem az eredti történetet vetette volna papírra, valószínüleg nem saját döntés volt...
  • Csumbi #22
    hat eme video alapjan jforman semmi koze a jatekhoz, a cimen kivul. a foszereplo egy utcai bunyos vagy mi akit a kiraly maga ele hozat h bevegye a csaldba h a mar meglevo ket fia ne harcoljon a koronaert? hat mi ez?
    nem tudom miert de engemet mar most elszomorit ez a tortenet. de ki tudja? ez meg csak nehany jelenet a filmbol, meg jo is lehet. de sok remenyt nem fuzok hozza.
    h aezt is elcseszik ugy mint a max payne-t akko beke legyen poraira.
    mindenesetre kivancsian varom.
  • kalapos01 #21
    "a forgatókönyv író meg a producertől kapja a fizút, szóval azt fog írni, amit ő mond..."

    Ez duplán is butaság. Aki nem tud arabusul, ugyebár.
  • pixx #20
    Meglássuk, amit eddig mutattak be az szinte semmi, én ez alapján mondtam a véleményem...a forgatókönyv író meg a producertől kapja a fizút, szóval azt fog írni, amit ő mond...
  • Etinger #19
    Amúgy meg a SoT kb 4 szereplős sztori, még jó hogy nem az kerül a filmvászonra. A játékba csodás volt, filmbe nem lenne az.
  • Etinger #18
    Azért az ha játék kitalálója, Jordam Mechner írja a forgatókönyvet az azért számít valamit nem? Meg Jerry a producer. Meg nem valami huszadrangúszínészek... Bár a Bloodraynebe is volt egy nagy név, aki ugye ebben a filmben is szerepel.. nem tudom mit keresett ott. Ja Harry-Gregson Williams szerzi a zenét, ő se gyenge. Röviden eddig ez a legkomolyabb játékadaptáció ami készül. Kiderül milyen lesz az eredmény... Bízok benne hogy jó...