Szekeres Viktor

Kezdődhet a Trónok harca-sorozat forgatása

Lehet, hogy a fantasy ismét utat tör magának a tévéképernyőkre? Annak idején a Herkules és a Xéna (valamint pár, kisebb durranással elenyésző széria) majd egy évtizedig képernyőn volt, azóta viszont pár fellángolástól eltekintve szinte semmi tévés jelenléte nincs a műfajnak.

Ezt a meglehetősen hosszú fantasy-moratóriumot szakította meg az Amerikában pár hónapja bemutatkozó Legend of The Seeker, amely Terry Goodkind Igazság kardja regényei alapján készült. S, ha egy üzlet egyszer beindul...

Már tavaly kiderült, hogy az HBO gondolkodik George R. R. Martin Jég és Tűz dala könyveinek megfilmesítésén. A csatorna ki is adta az ukázt, hogy készüljön el egy pilot a Trónok harcából (Game of Thrones), mely most jutott el addig a fázisig, hogy a szereplők kiválasztását követően végre elkezdődhessen folytatás. Egyelőre az tűnik biztosnak, hogy Tyriont Peter Dinklage fogja alakítani.

A tervek szerint a Trónok harca-sorozat egyes évadjai egy-egy könyvet fednének le. Persze ehhez az is kell, hogy az elkészült pilot láttán az HBO fejesei rábólintsanak a folytatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andr0 #5
    veled vagyok! Hatalmas a könyv, tényleg nem kéne elrontani és akkor nagyon fog ütni!!
  • Drawain #4
    Könyörgöm ne rontsák el! Nem kevés fantasy-t olvastam de ez a sorozat annyira felette áll mindennek, hogy az leírhatatlan... Egyébként a szereplőgárda már megvan és az alapján nincs még veszve semmi.
  • RaveAir #3
    Csak megerősíteni tudom. Olyan sorozatot lehet belőle készíteni, hogy az összes többi elbújhat mögötte!
  • Daffit #2
    Mert nem tudod, hogy milyen hatalmas, izgalmas és fordulatos könyvről van szó. Tolkein Gyűrűk ura szerintem simán elbújhat mellette. Sajnos a sorozat utolsó kötetei még ki sem jöttek. Félek az HBO fukarkodni fog és ez elronthatja az egészet...
  • Picizöldfül #1
    nemérdekelpont