Szekeres Viktor

Farkas csak egy ellenfelét nem győzte le

Ahogy az várható volt az X-Men kezdetek: Farkas volt a legnézettebb mozifilm a hétvégén idehaza és Budapesten is, az azonban meglepetés, hogy az idei premiereket figyelembe véve egynél nem tudott jobb eredményt produkálni.

Csütörtöktől vasárnapig 22070-en látták Budapesten Hugh Jackman visszatérését Rozsomák-Farkas szerepében, ami jó, de nem kiemelkedő nyitást jelent, s ezzel az idei nyitóbevételi listákon lejjebb taszította a 20000 nézővel nyitó Halálos iramot és Igenembert, valamint a 18 ezres számokkal startoló Marley meg én és Nem kellesz eléggé című filmeket. Egyedül egy animált kutyával, Volttal nem bírt, mely februárban 26268 nézővel nyitott. (Összehasonlításképpen a tavalyi premierek közül az Asterix és Obelix az Olimpián, az Aliens vs Predator 2 vagy a Hancock nyitott hasonlóan.)

Ahogy az várható volt, a többi eheti premier háttérbe szorult az amerikai szuperhős mellett: a Kettős játék Julia Roberts-szel, Clive Owennel és 9720 nézővel a második helyen nyitott, míg a francia gigasiker, az Isten hozott az isten háta mögött 2556 nézővel a nyolcadikon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #14
    Van benne valami, de itt nem a hazai és budapesti bemutatóról volt szó, hanem a hazai és budapesti bevételi listáról. A hazai és a pesti listán is vezet.
  • cateran #13
    Valóban Ha a cikkiró kijárta volna a 8 általánost,tudná,hogy vidék és Budapest,valamint az idehaza az egész országot jelenti....beleértve Budapestet..
  • Herczi #12
    Nek a fogalmazás a fura, nem maga a dolog. Idehaza is bemutatnka egy filmet, de bemutatják Budapesten is, azért egy kicsit csavaros, valljuk be.
  • kalapos01 #11
    Jé, egy frusztrált "vidéki"... Nyilván le lehet szűrni, hogy mozis jegyeladási listákat országosat és fővárosit közölnek a forgalmazók - utóbbit azért, mert a mozizók 60-70%-a budapesti, így kiskunhalasi nézettségi listának nem sok értelme lenne.
  • Herczi #10
    "hétvégén idehaza és Budapesten is" Tehát egyik ország maga Magyarország meg még ott van Budapest is. lol
  • GG #9
    OHHhhh haladás: "Rozsomák-Farkas" ez tetszik, vagy meghallgatatott a nép szava vagy az író is képregény szeretők táborát erősíti.
  • Lordboxi #8
    sztem is olyan, üres semilyen film votl. Mondjuk lehet azért, mert nagyon vártam, de csalódás volt teljes mértékben. Egyedül Gambit jött be
  • pixx #7
    "mondanál példát arra hogy miért?" nem értem miért kell egyformán bejöjjön mindenkinek egy film, és ha nem tetszik indokoljam meg miért. Számomra semmilyen filingje nem volt. 0 atmoszféra a három filmhez képest. Önmagában ez a film "valószínűleg2 méretes bukta lenne.
  • Adamul #6
    hova tűnt az első 3 hozzászólás?
  • Szefmester #5
    mondanál példát arra hogy miért?