Farkas csak egy ellenfelét nem győzte le
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van benne valami, de itt nem a hazai és budapesti bemutatóról volt szó, hanem a hazai és budapesti bevételi listáról. A hazai és a pesti listán is vezet.
Valóban<#hehe>#hehe> Ha a cikkiró kijárta volna a 8 általánost,tudná,hogy vidék és Budapest,valamint az idehaza az egész országot jelenti....beleértve Budapestet..<#banplz>#banplz><#mf2>#mf2>
Nek a fogalmazás a fura, nem maga a dolog. Idehaza is bemutatnka egy filmet, de bemutatják Budapesten is, azért egy kicsit csavaros, valljuk be.
Jé, egy frusztrált "vidéki"... Nyilván le lehet szûrni, hogy mozis jegyeladási listákat országosat és fõvárosit közölnek a forgalmazók - utóbbit azért, mert a mozizók 60-70%-a budapesti, így kiskunhalasi nézettségi listának nem sok értelme lenne.
"hétvégén idehaza és Budapesten is" Tehát egyik ország maga Magyarország meg még ott van Budapest is. lol
OHHhhh haladás: "Rozsomák-Farkas" ez tetszik, vagy meghallgatatott a nép szava vagy az író is képregény szeretõk táborát erõsíti.
sztem is olyan, üres semilyen film votl. Mondjuk lehet azért, mert nagyon vártam, de csalódás volt teljes mértékben. Egyedül Gambit jött be <#idiota>#idiota>
"mondanál példát arra hogy miért?" nem értem miért kell egyformán bejöjjön mindenkinek egy film, és ha nem tetszik indokoljam meg miért. Számomra semmilyen filingje nem volt. 0 atmoszféra a három filmhez képest. Önmagában ez a film "valószínûleg2 méretes bukta lenne.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
hova tûnt az elsõ 3 hozzászólás?
mondanál példát arra hogy miért?