14
-
kalapos01 #14 Van benne valami, de itt nem a hazai és budapesti bemutatóról volt szó, hanem a hazai és budapesti bevételi listáról. A hazai és a pesti listán is vezet. -
cateran #13 Valóban Ha a cikkiró kijárta volna a 8 általánost,tudná,hogy vidék és Budapest,valamint az idehaza az egész országot jelenti....beleértve Budapestet.. -
Herczi #12 Nek a fogalmazás a fura, nem maga a dolog. Idehaza is bemutatnka egy filmet, de bemutatják Budapesten is, azért egy kicsit csavaros, valljuk be. -
kalapos01 #11 Jé, egy frusztrált "vidéki"... Nyilván le lehet szűrni, hogy mozis jegyeladási listákat országosat és fővárosit közölnek a forgalmazók - utóbbit azért, mert a mozizók 60-70%-a budapesti, így kiskunhalasi nézettségi listának nem sok értelme lenne. -
Herczi #10 "hétvégén idehaza és Budapesten is" Tehát egyik ország maga Magyarország meg még ott van Budapest is. lol -
GG #9 OHHhhh haladás: "Rozsomák-Farkas" ez tetszik, vagy meghallgatatott a nép szava vagy az író is képregény szeretők táborát erősíti. -
Lordboxi #8 sztem is olyan, üres semilyen film votl. Mondjuk lehet azért, mert nagyon vártam, de csalódás volt teljes mértékben. Egyedül Gambit jött be -
pixx #7 "mondanál példát arra hogy miért?" nem értem miért kell egyformán bejöjjön mindenkinek egy film, és ha nem tetszik indokoljam meg miért. Számomra semmilyen filingje nem volt. 0 atmoszféra a három filmhez képest. Önmagában ez a film "valószínűleg2 méretes bukta lenne. -
Adamul #6 hova tűnt az első 3 hozzászólás? -
Szefmester #5 mondanál példát arra hogy miért? -
#4 Pedig nem volt valami nagy durranás. Ahogy az X-Men sorozat epizódjai egyre jobbak és jobbak lettek, úgy a Rozsomák film annyival rosszabbra sikerült.