Szekeres Viktor

Sikersorozatból repülhet a főszereplő

Nem szokatlan, hogy egy sorozatból a csúcson válik ki az egyik főszereplő (gondoljunk csak William Petersen távozására a Helyszínelőkből), de ezen döntéseket általában személyes vágyak motiválják, az meglehetősen ritka, hogy a sorozat készítői a további sikert kockáztatnák azzal, hogy egy ismert és kedvelt arcot kiebrudalnak.

Persze ez sem lenne példa nélküli, hiszen annak idején Isaiah Washington távozott a Grace klinikából, pedig az a legnézettebb sorozat volt két éve Amerikában, s mostanában T.R. Knight (ugyancsak Grace klinika) távozásáról is suttognak, de jelen hírünk az ABC másik sikersorozatára, a Testvérekre (Brothers & Sisters) vonatkozik.

A nálunk a Viasat 3-on adott szériában ugyanis úgy néz ki, hogy nem áll túl jól a Tommy-t alakító Balthazar Getty szénája, aki lehet, hogy magánéleti okok miatt (a nyáron vált), de kósza hírek szerint egyre kiállhatatlanabbul viselkedik a forgatásokon, s ezt nem csak az írók, de színésztársai is egyre kevésbé tolerálják. Ennek ellenére a színésznek nem kell félnie, hogy megölnék a karakterét, a hírek szerint inkább csak erősen korlátozott kapacitásban lesz jelen a jövőben a képernyőn.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGhTM4R3 #5
    Ez ám a hír.
  • Dynamic #4
    Sok idióta már csak azért olvassa cikkeket, hátha talál egy kihagyott veszőt, egy félreérhető szót vagy kötekedésre okot adó mondatot, majd utána röhögve beírhasson valami szánalmas fikázást. Ez már rég erről szól. Nagyon gyerekes, le lehetne már állni.
  • scrap #3
    ez már beteges,hogy mindig le kell szólni szerencsétlent.. nektek van bajotok!
  • Szolnokboy1 #2
    ez nem WTF hanem VTF. Viktor Te Farok.
  • AzUs #1
    Aha.... Most akkor tulajdonképp ebben a cikkben ugye semmi összefüggés sincs...
    Az első két bekezdés, ami történetesen nem kapcsolódik az aktuális témához szól a címben említett problémáról, a harmadik bekezdésnek pedig, ami elvileg a fő témája lenne a cikknek köze sincs a címben említett témához... Hát akkor ez wtf..