Szekeres Viktor

Győzike az m1-en is

Gáspár Győző karaktere már több tévécsatornát és nézőt is megihletett, de a királyinak is becézett Magyar Televízió eddig nem nagyon érdeklődött a showman sorozatszereplő iránt. Ennek az ódzkodásnak azonban vége, a roma humorforrás újabb csatornán fog feltűnni.

Ezúttal Kepes András döntött úgy, hogy a Különös történetek egyik elkövetkező adásába remekül illene Gáspár Győző, ezért, hogy megismerje valódi énjét, kamerákkal fog nyomába szegődni, adta hírül a Bors című bulvár napilap.

Kepes elmondása szerint műsorának alanya mindig is érdekelte, összetett személyiségnek tartja és mivel része mindennapjainknak, hiszen az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) hazai médiasztár, ezért ő is és még sokan mások is kíváncsiak lehetnek, hogy milyen az igazi arca, hiszen a sorozatban inkább egy nézők által kedvelt karaktert alakít, mintsem önmagát adja. Éppen ezért Kepes azzal a kéréssel fordult a celebhez, hogy ne játssza meg magát a kamerái előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #23
    Jó, legyen igazad, csak a bulvárból ismerem, naív vagyok, most tudtam meg, hogy nincs télapó, de azért remélem nyuszika még van. :)
    De mondd azt nekem, hogy pl. Győzikének semmi ráhatása nincs arra, hogy milyen szerződést ír alá.
    Az, hogy mit hagy magáról megjelentetni és milyen formában, mihez adja a nevét, elmond pár dolgot az emberről. (Nyilván nem adja a teljes képet, amit a médiában látsz, mert egy eléggé manipulálható görbe tükörről beszélünk, de helyén kezelt következtetéseket azért le lehet vonni belőle.)
  • winnie #22
    "Csak a tévéből ismerem, amit mutatnak róla, ill. mutat magából. "

    ezt mondom, hogy a bulvárból tájékozódsz. kívéncsi vagyok, hogy tévé alapján még kit tartasz jófejnek és kit rongyembernek:) télapó nincs.
  • bippo #21
    Ja, ez winnienek szólt.
  • bippo #20
    Nem a bulvárnak hiszek, hanem a szememnek. (bulvárújságot nem olvasok, csak a címlapokat látom az újságosnál)
    Csak a tévéből ismerem, amit mutatnak róla, ill. mutat magából.
    És az alapján egy pénzéhes, buta embernek tartom. (Ha azt nézem, hogy rájött, hogy ha bohóckodik a tévében, azért pénzt kap, okosnak is tarthatnám, összességében mégis butának tartom, lerí róla.)
    Mielőtt belekötnél, tudom, amit leadnak a tévében, az manipulált, nem fedi a valóságot. De az amit enged mutatni magából, az nekem bőven elég, hogy levonjam, milyen lehet.
    (Kamera nélkül biztos egy mélyen érző, okos, összetett ember. Kár, hogy ez csak feltételezés.)
  • kadar1 #19
    Nosza , kinek mosót az agya: az fusson nézni!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TeDDyRuSh #18
    Én sokat röhögök,a shown, pedig nem bíróm a csákót. De amit kitalálnak történeteket és ahogy meg is valósítják azt, parádés. Nem véletlen ültetnek le annyi embert a TV-k elé. Viszont olyan műsorokban, ahol sokáig kell koncentrálni a szereplésre, és persze ez Győzinek nem az erőssége (celeb vagyok, ments ki innenből persze kiderült, hogy erre senki sem képes a Padödőn kívül), ott láthattuk a show-man igazi énjét. Olyan mint bárki más a médiában. Könyörtelen, ha kell tapló, önző, arrogáns. És persze ha forog a kamera akkor ez mind 180 fokban elfordul.
  • winnie #17
    (ja, és anyázni természetes lehet, mert más a véleményem és nem azt szajkózom, ami divat, csak olyat ne reagáljon senki, hogy "jó, akkor te nézz győzikét meg BK-et, az való neked", mert még nem láttam a sorozatot, igaz 1-2 részt leszedtem már, így a srác munkásságát csak holmi activity-kből ismerem, ahol parádés volt, kábé egyszemélyben eladta a másort. de a cirkuszokból tudjuk, hogy általában a bohócok a legszomorúbb emberek civilben.)
  • winnie #16
    az értelmes magyar nem írja más emberről, hogy genny, főleg, ha nem ismeri. persze véleményed lehet, de annél nagyobb butaságot írni, hogy nem sztár, nem sokat lehet. a sztárság mögött nem kell teljesítménynek lenni, ha ezt hiányolod, de ő ugye csak a nevével eladja a bulvárlapokat. ez önmagában is elég lenne, de azt se feledd, hogy miközben itthon megbukott vagy 3-4, profik által készített komédiasorozat, addig ő 8 évadon keresztül lazán megcsinálta azt, amit kapitány iván meg herendi gábor nem tudott megcsinálni saját sorozataikkal.

    az indexen van az a bizonyos celebtoplista - az is remekül jelzi, ki jelenleg a legnagyobb sztár itthon. (a második kiszle tünde, a harmadik fekete pákó). attól, hogy behunyod a szemed, ez még tény marad.
  • winnie #15
    látod, ez benne a szép. ő ismeri (gondolom), te pedig csak a kereskedelmi tévékből és a bulvárújságokból ismered. és kinek hiszel? kepesnek vagy a bulvárnak? a bulvárnak.

    részemről, fogalmam sincs, hogy milyen ember.
  • offspring #14
    "Magyarország... én most leiszom magam."