23
  • bippo
    Jó, legyen igazad, csak a bulvárból ismerem, naív vagyok, most tudtam meg, hogy nincs télapó, de azért remélem nyuszika még van. :)
    De mondd azt nekem, hogy pl. Győzikének semmi ráhatása nincs arra, hogy milyen szerződést ír alá.
    Az, hogy mit hagy magáról megjelentetni és milyen formában, mihez adja a nevét, elmond pár dolgot az emberről. (Nyilván nem adja a teljes képet, amit a médiában látsz, mert egy eléggé manipulálható görbe tükörről beszélünk, de helyén kezelt következtetéseket azért le lehet vonni belőle.)
  • winnie
    "Csak a tévéből ismerem, amit mutatnak róla, ill. mutat magából. "

ezt mondom, hogy a bulvárból tájékozódsz. kívéncsi vagyok, hogy tévé alapján még kit tartasz jófejnek és kit rongyembernek:) télapó nincs.
  • bippo
    Ja, ez winnienek szólt.
  • bippo
    Nem a bulvárnak hiszek, hanem a szememnek. (bulvárújságot nem olvasok, csak a címlapokat látom az újságosnál)
    Csak a tévéből ismerem, amit mutatnak róla, ill. mutat magából.
    És az alapján egy pénzéhes, buta embernek tartom. (Ha azt nézem, hogy rájött, hogy ha bohóckodik a tévében, azért pénzt kap, okosnak is tarthatnám, összességében mégis butának tartom, lerí róla.)
    Mielőtt belekötnél, tudom, amit leadnak a tévében, az manipulált, nem fedi a valóságot. De az amit enged mutatni magából, az nekem bőven elég, hogy levonjam, milyen lehet.
    (Kamera nélkül biztos egy mélyen érző, okos, összetett ember. Kár, hogy ez csak feltételezés.)
  • kadar1
    Nosza , kinek mosót az agya: az fusson nézni!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TeDDyRuSh
    Én sokat röhögök,a shown, pedig nem bíróm a csákót. De amit kitalálnak történeteket és ahogy meg is valósítják azt, parádés. Nem véletlen ültetnek le annyi embert a TV-k elé. Viszont olyan műsorokban, ahol sokáig kell koncentrálni a szereplésre, és persze ez Győzinek nem az erőssége (celeb vagyok, ments ki innenből persze kiderült, hogy erre senki sem képes a Padödőn kívül), ott láthattuk a show-man igazi énjét. Olyan mint bárki más a médiában. Könyörtelen, ha kell tapló, önző, arrogáns. És persze ha forog a kamera akkor ez mind 180 fokban elfordul.
  • winnie
    (ja, és anyázni természetes lehet, mert más a véleményem és nem azt szajkózom, ami divat, csak olyat ne reagáljon senki, hogy "jó, akkor te nézz győzikét meg BK-et, az való neked", mert még nem láttam a sorozatot, igaz 1-2 részt leszedtem már, így a srác munkásságát csak holmi activity-kből ismerem, ahol parádés volt, kábé egyszemélyben eladta a másort. de a cirkuszokból tudjuk, hogy általában a bohócok a legszomorúbb emberek civilben.)
  • winnie
    az értelmes magyar nem írja más emberről, hogy genny, főleg, ha nem ismeri. persze véleményed lehet, de annél nagyobb butaságot írni, hogy nem sztár, nem sokat lehet. a sztárság mögött nem kell teljesítménynek lenni, ha ezt hiányolod, de ő ugye csak a nevével eladja a bulvárlapokat. ez önmagában is elég lenne, de azt se feledd, hogy miközben itthon megbukott vagy 3-4, profik által készített komédiasorozat, addig ő 8 évadon keresztül lazán megcsinálta azt, amit kapitány iván meg herendi gábor nem tudott megcsinálni saját sorozataikkal.

az indexen van az a bizonyos celebtoplista - az is remekül jelzi, ki jelenleg a legnagyobb sztár itthon. (a második kiszle tünde, a harmadik fekete pákó). attól, hogy behunyod a szemed, ez még tény marad.
  • winnie
    látod, ez benne a szép. ő ismeri (gondolom), te pedig csak a kereskedelmi tévékből és a bulvárújságokból ismered. és kinek hiszel? kepesnek vagy a bulvárnak? a bulvárnak.

részemről, fogalmam sincs, hogy milyen ember.
  • offspring
    "Magyarország... én most leiszom magam."
  • Daffit
    Viktor cikkeit nem szoktam kommentálni, de ez kiütötte a biztosítékot. Győzike hol sztár Mo-n? Legfeljebb a putri cigányok között. Az értelmes magyar semmire tartja ezt a genny alakot.
  • kisb92
    Áhhh (lemondó sóhaj). Süllyedhetünk ennél mélyebbre?
  • Narxis
    Igen.
  • npityusk
    akkor most ezért mi fizetünk ??
    MErt az adóból adnak pénzt az M1 nek
  • bippo
    "[Kepes]... összetett személyiségnek tartja".
    Na itt csalódtam Kepesben. Győzike egyszerű, mint egy faék. 1 dologra jött rá az életben (kábé, mint Kiszel Tünde), hogyha kamerák vannak körülötte, az pénzt jelent.
  • GG
    Miért istenem mit tettem ellened, nem jártam eleget templomba miért büntetsz engem és hithű keresztyéj társaimat ezzel a 11 csapással?
  • pepe792
    Népbutítás elérte a köztévét is...
  • CaptainRumi
    kérdés: egy celeb mikor nem próbálja magát eladni?
    kérdés 2: ha negatívnak állítja be magát azzal, hogy tud megnyerni akárkit is?

próbáltak megfelelni, de nem soknak sikerült...
    nem hinném, hogy a rinyálás a mocskolódás a népszerűségi indexüket növelné maximum a celebségükét
  • winnie
    "amennyit láttam a Celeb vagyok bla bla műsorból abból kiderült milyen valójában..."

ó, ezt nem gondolhatod komolyan. ott mindenki erőteljesen próbálta eladni magát, utólag többen is nyilatkozták, hogy meglepte őket, hogy egyesek mennyire próbáltak a nézőknek megfelelni.
  • CaptainRumi
    Éppen ezért Kepes azzal a kéréssel fordult a celebhez, hogy ne játssza meg magát a kamerái előtt.

hát pont most fogja magát megjátszani és próbál majd "kulturáltabb" lenni...

amennyit láttam a Celeb vagyok bla bla műsorból abból kiderült milyen valójában...