11
-
makemebad09250 #11 ez 1990es film olyan extra dolgokat még jelmezekben se kell várni tőle -
Sir Ny #10 ilyen gagyi jelmezekkel nem mennek semmire. -
kukacS3K #9 az újban már megcsinálhatnák rendesre a jelmezt mert igazából elég hülyén nézett ki -
xido #8 Ahogy már korábbi cikkhez írtam..jó lenne,ha felednék azt a baromságot,hogy Splinter patkány volt,aki elleste gazdája mozdulatait és szemtanúja volt a meggyilkolásának...és jó lenne,ha a rendes alapot vennék elő,mikor Hamato Yosi+ként ő is ember volt és riválisa Shredder-nek..aztán csatorna,radioaktív szarság,majd patkányokkal kontakt miatt átváltozás.... -
bippo #7 Bírom ezeket a hullámokat a filmezésben. Először jött a csomó remake, aztán jöttek a prequelek, most meg a rebootok. -
GG #6 az 1-2 nagyon ott volt a toppon még mostani szemmel is. Főleg super zúzó! :P A 3 meg a ezotikus helyszin miatt tetszet de nagyon. -
#5 Főleg a 3 volt csalódás. :-/ -
#4 Ó igen, az elsőnek iszonyat milyen hangulata volt ... a többi viszont már nem tudta hozni azt a színvonalt (gyatra író miatt term.)
-
#3 Én szerettem az első élőszereplős filmet. Kíváncsi vagyok, ebből mit hoznak ki. -
#2 Más közönséget céloz meg szerintem. Én is jobban szeretem az élőszereplős filmeket, mint az animációs ill. rajzfilmeket. -
Balintos #1 Miért kell erőltetni ezt az élőszereplősdit?