Szekeres Viktor

Költözik a 24

Jack Bauer, miután 6 teljes évadot Los Angeles-ben húzott le, hogy megmentse a várost a terroristáktól és azok atombombáitól, halálos vírusaitól, a hetedik évadra egy időre Afrikába, majd Washingtonba költözött, de csak azért, hogy a nyolcadik szezonra onnan is továbbálljon.

A tervek szerint ugyanis a 24 című sorozat következő évadja már New Yorkban fog játszódni, ott fog főhősünk szembenézni az újabb veszedelmekkel. Erre egyébként annak köszönhetően lesz lehetőség, hogy a 24 a gyenge nézettségű hatodik szezon után a hírek szerint a hetedikkel ismét rátalált régi önmagára.


Mi erről sajnos pár hónapig még nem bizonyosodhatunk meg, hiszen a 7. évad DVD-je csak az amerikai megjelenés után pár hónappal várható. A DVD-lejátszóval nem rendelkezők helyzete pedig még ennyire sem rózsás, hiszen a Cool még "csak" az 5. szezonnál jár a sorozatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #42
    Nem tudom hol írták, de ezekszerint az 3. és 5. évadról lemaradt az illető.
  • Quantumleap #41
    Gagyi dolgokhoz tartozik még az önismétlés. Oké, elkerülhetetlen, hogy néha meg ne történjen egy hetedik évadánál járó sorozatnál, de nem értem, hogy miért kell olyan szembetünö dolgokat elsütni, mint a "chip a bör alatt" vagy a "meglövöm magam a látszat kedvéért". Ráadásuk utóbbi egy évadon belül kétszer.
  • andi0811 #40
    "Azt hiszem épp te irtad, hogy azért szereted, mert olyan valóságos..de ez igy nem az :) "
    Azt nem én írtam
    Én azt írtam, hogy azért szeretem, mert érdekes a történet, feszes a tempója, gyorsan pörögnek az események, nincsenek benne unalmas részek, jók a karakterek, jók a váratlan szituációk, tetszenek a színészi alakítások, nagyon szeretem a jó zenéjét, imádom, hogy (ellentétben sok ember véleményével, akik szerint Jack csak egy gyilkológép) vannak benne igazán érzelmes, emberi jelenetek stb.
    Szóval én inkább az ilyen dolgokra figyelek, számomra ettől jó egy film, vagy sorozat,nem pedig a technikai, műszaki részletek miatt. Amihez egyébként szerintem az emberek nagy része nem is ért, tehát észre sem veszi őket.
  • pixx #39
    Én csak azt nem értem, ha nem tetszik a sorozat, meg teljesen logikátlan, és vannak benne hibák(melyik filmben, vagy sorozatban nincsenek), meg mi egymás, amit utáltok, minek fűztök hozzá kommentet, de tényleg...nem szereted, mi igen szóval pápá!
  • Kelta #38
    Ezzel vitatkoznék, pont az ilyen hibáktol lesz bosszantó, és élvezhetetlen a sorozat.
    mért is?
    megmondom..Almeida kitelefonál ugye,és igy tudják meg, hogy ott a vegyi cucc..de mivel ez lehetetlen, ezért az egész jelenet hiteltelen..ennyi erövel lehetett volna Almeida zsebében egy kis lila repülö viziló, és annak a fülébe sughatta volna a dolgot, és az majd elrepült volna a bázisra Jack-hez az infoval..ez kb annyira életszerü mint a mobilozás..
    Persze ez kis tulzás, de igy az egész story nem hihetö, és nem életszerü.
    Azt hiszem épp te irtad, hogy azért szereted, mert olyan valóságos..de ez igy nem az :)
  • bmw #37
    Szerintem nezheto a sorozat es az biztos, hogy a 6. evadnal jobb!!
    Es hat igen sok hiba van benne de hat ez olyan dolog, hogy akinek nem tetszik az minek is nezi.....?:)
  • Sir Ny #36
    vagyis a sajtó
  • Sir Ny #35
    nem tudod milyen Obama telefonja? szééégyen. napokig ezen rágódott a sajt
  • chase #34
    Ez mekkora spoiler!!!
    Ezek szerint nem hal meg Jack a biofegyver-fertőzéstől... igen, 7x18-nál tartok és már nagyon rosszul van szegény. :)
  • andi0811 #33
    Oké, az elsőnél igazad van, tényleg hiányzott az infúzió. A másodikhoz nem értek, biztos úgy van ahogyan írod. A harmadikkal viszont vitába szállok. Egyrészt amikor idén januárban Obamát beiktatták, napokig téma volt a sajtóban, hogy ragaszkodott a saját (nem tudom pontosan milyen típusú) mobiljához, és meg is tarthatta. Másrészt pedig, miért kellene egy filmnek pontosan leutánoznia a valóságot? Végül is egy film, bármilyen hülyén is hangzik, mégiscsak valahol egy művészeti alkotás. A film készítőinek meg had legyen már annyi művészi szabadságuk, hogy ha úgy gondolják, akkor adnak az elnöknek egy mobilt!
    És ezek miatt a dolgok miatt nem jó szerinted a 7. évad?
    Szerintem az a különbség kettőnk között, hogy amíg nekem tetszik pl. a történet, tetszik, hogy gyorsan pörögnek az események, tetszik, hogy nincsenek unalmas részek, tetszenek a karakterek, a váratlan szituációk a színészi alakítások stb. addig te leragadsz ilyen apróságoknál, mint egy hiányzó infúzió. De ettől a történet nem lesz rosszabb, hibák pedig minden filmben vannak, hol több, hol kevesebb.