Ötvös Tibor

Sztárparádé a Titánok harcában

A Schindler listája után újra közös filmben szerepel Ralph Fiennes és a nemrégiben özveggyé váló Liam Neeson. A Titánok harcának feldolgozásában mindketten "isteni" szerepet kaptak.

Az már régóta köztudott, hogy Hollywood újabb klasszikus filmre csapott le, és végül Louis Leterrier kapta a Titánok harca remake rendezői feladatait. A direktor és a producerek szép komótosan fogtak neki a szereplőkeresésnek, ám a hírek szerint égül sikerült két nagyágyút leszerződtetni a filmhez. Az Elrabolvával akcióhőssé váló Liam Neeson a görög istent, Zeuszt alakíthatja, Fiennes pedig halálos ellenségét, a pokoli Hádészt személyesítheti meg.



Perszeuszt, az ifjú harcost aki egyben a hatalmas Zeusz isten halandó fia anyjával együtt bezárják egy koporsóba és a tengerbe vetik. Zeusz tudja, hogy az asszony magára haragította az isteneket, de ő megkegyelmez neki és gondoskodik róla, hogy a koporsót egy szigeten vesse partra a víz. A gyönyörűséges vidéken férfivá serdült Perszeusz útnak indul, hogy megküzdjön a szépséges Androméda szerelméért. Kalandos útja során meg kell vívnia a halált okádó szörnyetegek sorával, de a halhatatlan isteneket is térdre kell kényszerítenie, hogy megmenthesse szerelmét.

A Titánok harcának forgatása április végén kezdődik Angliában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #4
    jónak tűnik :)
  • bmw #3
    Neeson miat nezos...
  • knightbali #2
    Még több hasonló filmet is elbírnék nézni.
  • haxoror #1
    várom