Ötvös Tibor

Íme Freddy Krueger?

A hírek szerint a Watchmen - Az őrzők egyik sztárja, Jackie Earle Haley kapja majd a Platinum Dunes Rémálom az Elm utcában feldolgozásának főszerepét.

Már számtalan alkalommal foglalkoztunk a sokak által félve várt Rémálom az Elm utcában remake-kel, ám többnyire pletykákra, magukat megnevezni nem kívánó belsős forrásokra voltak eme hírek alapozva. Ma azonban végre talán valami igazi konkrétumot is megtudhattuk a filmről.



A Bloody Disgusting szerint ugyanis végre megtalálták a kultikus alak, Freddy Krueger 21. századi megformálóját. A választás a Watchmen - Az őrzők egyik sztárjára, Jackie Earle Haley-re esett, aki már az utolsó tárgyalásokon vesz részt és nagyon hajlik a dologra. Elméletileg a megállapodást jövő héten jelentik be hivatalosan is.

És közben újabb szereplő csatlakozott a produkcióhoz. Az eredetileg Johnny Depp által alakított karakter most Quentin néven fut majd és Kyle Gallner alakíthatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • unisol1 #21
    Na, ilyen kéne nekem, de úgy tom, hogy a külföldin ninc smagyar felirat (se)! Az a vastag, lapoz6ó tokos elég izé, inkább megveszem akkor darabolban drgában, ha már normálista nem adnak ki... (jó, ez se xar, de nekem kell részenként a tok, mégha slim is lenne...)
  • darXideR #20
    én már a Mátrix remake-et várom :D
  • Hornymut #19
    7573,3 HUF jelenleg, még olcsóbb is mint itthon :-)
  • kalapos01 #18
    Na! 35 dolcsiért.

  • kalapos01 #17
    Vagy ezt. Kemény 35 dollár.

  • Hornymut #16
    Nincs harag :-)
    A filmre meg kíváncsi leszek, mellesleg addig is ajánlom ezt mindenki figyelmébe:
    Freddy DVD gyűjtemény
  • bitbandita #15
    Hát így már máshogy hangzik, amit lejjebb írtál azért abból nem ez jön le. De bocs. Remélem nincs harag.
  • Hornymut #14
    Tipikus kiemelem a szövegből dolog, ne haragudj. Én ezt úgy értettem, hogy sokan Ledger után már el is felejtették Nicholson amúgy nagyszerű alakítását, pláne azoknak, akik nem is látták Tim Burton klasszikusát. Nem volt itt összehasonlítás, nem tudom ezt honnan vetted, ez csak egy példa volt. Nekem mindkét színész alakítása tetszett.
  • bitbandita #13
    "Ledger gyakorlatilag megsemmisítette Nicholson kissé bohóckodós Joker figuráját..." még egy szemellenzős ember... aki ilyet mond az nagyon keveri a szezont a fazonnal, és ezzel nem arra céloztam, hogy ki a jobb Joker. Legföljebb a koncepciót lehetne összehasonlítani, de azt sem érdemes, mert az a rendezőn és a produceren múlik, nem pedig a színészen. Mindkét színész 100+%-on oldotta meg a feladatát, mindkét alakítás zseniális, teljesen felesleges összehasonlítani. Felesleges és butaság. Az offért meg bocsánat.
  • winnie #12
    englund nagy ász volt, de rengetegen pótolhatják. hollywood tele van tehetségekkel, őt anno kiválasztották és bevált, de nyilván sok más színész is bevált volna. nála is lett volna biztos jobb. (hú, most nagyon okosat mondtam, tudom:)