Szekeres Viktor

Brutális korhatárt kapott Borat új filmje

A Borat, vagyis a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) új műfajt kedveltetett meg a mozinézőkkel.

Áldokumentumfilm ugyanis még sosem volt ilyen sikeres (csak Amerikában 128 milliós bevétel), még Christopher Guest klasszikusai vagy Woody Allen Zeligje és a Világ második legjobb gitárosa is maximum 10-20 millió dollárt jövedelmezett. A Borat-féle álinterjúk filmmé szövése azonban egyértelművé tette, hogy folytatni kell a sikert.

Mivel Ali G már kapott játékfilmet, Boratot pedig még egyszer lehetetlen lenne elsütni, így Sacha Baron Cohen tévésorozatának harmadik figurája, Brüno kap egy saját filmet, melyet az amerikai korhatárokat osztogató bizottság első körben azonnal el is látott egy NC17-es ratinggel.

A meleg, osztrák divatdiktátorról szóló filmben azt nehezményezte az MPAA (igen, ők már látták az első vágást...), hogy meglehetősen szexközpontú, tele van "olyan" jelenetekkel, leginkább Bruno anális szexe (ő volt az "elszenvedő fél") csapta ki a biztosítékot, valamint az, amikor Cohen a karakter bőrébe bújva meztelenül bújt be egy mit sem sejtő vadász sátrába.

Természetesen a Universal az R-es korhatárra hajt, hiszen az NC17-t (17 év alatt senki nem nézheti meg) bevállaló alig pár mozifilm mindig nagyot bukott. Így a július 10-i amerikai premier előtt újabb vágásokra lesz szükség, ami nem okozhat gondot, hiszen egyrészt rengeteg nyersanyag született, valamint a Borat-film is megkapta az első körben az NC17-es pecsétet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #15
    Bizony, viki egy g.nyó!!
    Lehet törölni ezt is, mint azt az előző (szerintem) teljesen ártalmatlan hozzászólásommal is tetted egy másik cikkednél, ahol alapvető fogalmazási hibádra hívtam fel vele a figyelmed, erre javítottad a cikket, és törölted még az utánam szólót is...

    Idézem: Ilyenkor hol van a lektor..viktor?
  • chase #14
    "Szekeres Viktor a cikk írás Uwe Bollja" -- ez elég sértő… mármint Uwe Bollra nézve :)
  • TeDDyRuSh #13
    Én egyszer indítottam egy anti Szekeres Viktor topicot. 2 óra után "lemoderálták", mert az érdeklődők mellett megjelentek, az elvi támogatók:) De pár hét múlva megjelent a cikkértékelés csillagokkal, ezért reménykedem, hogy talán odafigyelnek ránk. Nagyon remélem, hogy a odabent elég rendesen cikizik helyettünk is Szekeres Viktort:)

  • Boba Fett #12
    No de emberek, kapna ő munkát, pont az alant említett többi újságban. Szerintem mehetne is oda dolgozni. Végülis sikerült egymagában elérnie, hogy más hírmagazint kezdjek keresni az SG helyett. Csak eddig még nem találtam. De lehet, hogy a prohardver lapcsalád összes tagját beteszem RSS-be és az lesz a nyerő, az SG-t meg elfelejtjük.
  • demon68 #11
    tényleg nagyon durván átverés az összes általa írt cikknek a címe, ezennel le is törlöm a kezdőlapomról a linket az SG rss-ére, csak pár hétig volt ott, de inkább igazi filmes híreket olvasok, nem az SG kamuit.
  • False #10
    nem csodálom h ezt az embert,aki ezt a cikket elkövette,de főleg a címet,nem engedik normális sajtóorgánum közelébe,mert első ilyen után kapná a tarkólövést a parasztja......
  • Blasta #9
    Miért újdonság? Mert ez nem a Blikk.
    És nem a Story magazin.
    Mert ez az oldal ELVILEG -idézek- Informatikai és Tudományos Hírmagazin.

    Hogy is mondjam, valahogy nem szokása az ilyen oldalaknak bulvár szintre süllyedni, illetve komplett idiótának nézni az olvasóikat...
  • galocza #8
    mért újdonság ez a fajta ferdítés?
    teljesen hétköznapi dolog...
  • berserk87 #7
    Vagy úgy is lehetett volna fogalmazni, hogy "brutális korhatárt kapott Sacha Baron Cohen új filmje". Szerintem akik olvasni szokták ezt az oldalt azok tudják ki ő.
  • Maci1 #6
    Igen teljes joggal le...ja a kritikat, mivel itt is, mint mindenhol masutt, a "fonokseg" nem a tartalmat nezik hanem a klikkszamot, es amig Mi sokkal jobban raizgulunk az ilyen cimekre es raklikkelunk, addig ez sajnos igy is marad. (Mas kerdes hogy a felrevezetesnek hol vannak a hatarai). De lehetett volna ugy is fogalmazni a cimet hogy: Brutális korhatárt kapott az új Borat klon film, szerintem akkor is megkapta volna ezt a nezoszamot, hisz szerepel benne a Borat, ami elviszi ezt a ciket, de megis igazsagosabb es nem felrevezeto!