13
-
nessboth #13 Nekem van egy bad feeling about this...mintha a poszter hűen szimbolizálná a film színvonalát...tudom ne itéljek, míg nem láttam a filmet... -
stng #12 Nekem tetszik és megnézem. -
winnie #11 igazából az a kérdés, és erre nem tuom a választ, hogy egy nem star trek ismerő, egy, a filmet megnézni nem tervező mit reagál, hsizen nekik készül a plakát, mi úgyis megnézzük, plakát ide vagy oda.
-
#10 "akkor az jó, mert évi 2-3 scifi esetén nem gáz a dolog"
Hol az egyediség, az egyedi gondolatok, ötletek, amelyek alapvetően a star trek-et jellemezték anno?
"a plakát szokatlan, nem véletlen, hogy nem tetszik sokaknak, mert az ember inkább vár el 4-5 hollywoodi mosolyt kínáló fejet meg egy robbanást a háttérben, mintsem valami elmosódott, teaselő hajót."
nem ezzel van a gond, hanem egyszerüen semmit mondó lett a plakát, nincs benne semmi igazán jellegzetes motívum. Ettől függetlenül én biztos megfogom nézni, de nagyon sokan nem, mert ez a plakát nem megfogó, nincs benne semmi jellegzetes. A 4-5 hálivúdi mosolyos-robbantós plakát amit mondtál, pont, hogy az lenne sablon. Ez nem sablonos, egyszerüen gagyi :) -
05lampard #9 "A Star Trek minden bizonnyal a nyár(elő) egyik leginkább várt sorozata, melyet a scifi-rajongók valószínűleg meg is tekintenek, a nagy kérdés, hogy az átlag mozinéző kíváncsi lesz-e az "Űrszekerekre", hiszen a legutóbbi Star Trek-mozifilm bukás volt, de maga a franchise moziban egyébként sem volt túl sikeres az elmúlt években. "
Mivaaan? Sorozat? -
winnie #8 "kb minden második scifi film plakátján ez van, "
akkor az jó, mert évi 2-3 scifi esetén nem gáz a dolog.
a plakát szokatlan, nem véletlen, hogy nem tetszik sokaknak, mert az ember inkább vár el 4-5 hollywoodi mosolyt kínáló fejet meg egy robbanást a háttérben, mintsem valami elmosódott, teaselő hajót. -
A filmet természetesen izgatottan várom. -
#6 "szar szar fúj pfúúj...."
ehh hülyék vagytok ti, meg szánalmasak:D -
#5 mennyire ócska, sablon hálivúdi? kb minden második scifi film plakátján ez van, netán más szavakkal hasonló.. sablonos szar lett ez is.. -
#4 Azért ez tényleg nagyon gyenge plakát. Kb 10 perc PS melóval igényesebbet lehet összegányolni. -
wolruf #3 Hát ez nagyon gyengus :( Sajnos tényleg bután néz ki :( -
#2 Erre én nem végső hanem a leggagyibb jelzőt aggatnám... -
#1 "Dö fjúcsör beginz"