Szekeres Viktor

Egyre több rabja lesz a Cool Tv-nek

Fizetett hirdetésekben szoktak olyan jelzőket használni, mint a "dinamikusan fejlődő", de most mi is előkapjuk, mert a Cool úgy tűnik, hogy hosszas szerencsétlenkedést követően végre rátalált a helyes útra.

Az átlagember pedig amúgy is örülni szokott, amikor nem a két nagy viszi el a pálmát, nem csak ők osztoznak azon a bizonyos tortán, hanem a kisebb tévék is kapnak egy-egy szeletet belőle.


Mint például a Cool TV, mely az elmúlt héten csúcsot döntött, mind teljes nap, mind főműsoridőben - köszönhetően többek között meglepően jól teljesítő valóságshow-juknak, A pokol hetének. A heti átlagos közönségarányát tekintve működése óta a legjobb eredményt érte el a 18-49 évesek körében.

Az országos terjesztésű M1 csatorna előnye csupán a földi antennával rendelkező háztartásokból adódik, ahol a Cool egyáltalán nem fogható. Azon csoportban ugyanis, ahol a földi sugárzású csatornákon kívül más adó is fogható, a Cool megelőzte a legnagyobb közszolgálati televíziót (Közönségarány a 18-49 éves, sokcsatornás háztartásokban élők körében.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pann #7
    Én is csatlakoznék az előttem szólokhoz, és is csak Al bundyt néztem a Cool Tv-n. Amióta nem adják őket még a kínálatból is eltávolítottam a Cool-t.
  • KennyGTP #6
    Én is ritkán nézek TV-t, ha nézek is akkor az többségében a Viasat3t(Két Pasi Meg Egy Kicsi, Pimaszok), AXNt(Divatalnokok, az Új Lost éved áprilisban), meg a HetiHetes az RTLklubon, de Bundy-ék ők tényleg megunhatatlanok, már vagy 10-szer láttam minden rész de akkor is szórakoztató, kár hogy már nincs a Cool-om.
  • pauly #5
    Ja,az az egy jó volt rajta :)
    Inkább egy bundy csatorna kéne már,24 órán át csak bundy :))
  • cobra64 #4
    Ritkán nézek tv-t, de akkor is csak hétvégeként max. néhány órát. Cool-t pedig hónapok óta hanyagolom, szóval engemet egyáltalán nem ejtett rabul. Amik engem érdekelnek azt megnézem vagy leszedem az internetről (pl. hírek, időjárás, sorozatok stb.).
    Gyakorlatilag nincs normális műsora egyetlen tv csatornának sem, - talán némelyik ismereterjesztőnek - ha pedig akad is egy, ami érdekel azt is megvágják és tele rakják egy csomó reklámmal, szóval aból inkább nem kérek. Felőlem adhatnak bármilyen műsort, megvagyok nélküle is, több időm marad fontosabb dolgokra, mint a tv előtt nézek ki a fejemből. Hiszen lényegében mindig ugyanazok vannak benne agyonismételve.
  • AZTA #3
    Na erre nem mondja senki hogy ez csak véletlen mérés eredménye? 1000kis lakásban véletlenul fél percig páran a coolt nézték és akkor már jon is hogy fennállása óta nem volt ennyi néző. Erre nem vonatkozik hogy hát többezer nap után csak statisztkai hiba? :D
  • Teppik Amon #2
    Meg a 24-enk az új részei is jöhetnének!
  • Reg5 #1
    Cool tv-re kérem vissza Al Bundyt, különben nem érdekel...